Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Yeterince yola aktarılıyor merak etme Ben hiç kayıp olmadan aktarmasını istiyorum Pzero nero ve Rosso'ları çok övüyorlardı lastikleri de değiştirecek olursanız göz atın bence Frenlere bir müdahale planı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Yok şuanda frenlerin durumu iyi. balatalar 15000 km önce değişmişti, yarı bile olmamıştır. Normal fren sisteminin dışında başka bir müdahale yapmayı düşünmüyorum. Lastik ebatları ile de oynamayı düşünmüyorum şuanda. çünkü beğendiğim orjinal OZ marka jant ve lastikler 5000 TL yi buluyor.Ama (Eibach) yay takmayı düşünüyorum yakın bi zamanda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Merhaba Focus Severler. Herkesin merakla beklediği 1.6 Dizel motora chiptunning uygulamasını dün gerçekleştirdim. Bir takım aksilikler ve zorluklar olsa da başarı ile sonuçlandırdık. Chip tunning uygulamasından önce araca Dyno testi yaptık. Testin sonuçlarını paylaşacağım sizlerle. Yazılımdan sonraki Dyno testini ise pazartesi veya salı günü yapacağım onunda sonuçlarını paylaşacağım. Ve öncesi-sonrası kıyaslamasını göreceğiz. Merhabalar, Uygulama yapilali 3 hafta olmuş nerdeyse şuan ki durum nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 3 hafta olmuş hakket ten chipi yapan kayboluyor forumdan biriside 1.0 'a chip yaptırmıştı sanırım ... onun da pek sesi çıkmıyor ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Geçen gün yolda gördüm galiba, ama benzetmiş de olabilirim... 9 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 hakket ten chipi yapan kayboluyor forumdan biriside 1.0 'a chip yaptırmıştı sanırım ... onun da pek sesi çıkmıyor ... 1.0 eb den sonra kendimede yazılım yaptırdım ameliyat olmuştum. Tekrardan buralardayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 1.0 eb den sonra kendimede yazılım yaptırdım ameliyat olmuştum. Tekrardan buralardayım Geçmiş olsun, hoş geldin, nasıl şimdi daha iyi kaçıyor musun? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 kaçıyor musun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Geçmiş olsun, hoş geldin, nasıl şimdi daha iyi kaçıyor musun? teşekkürler hocam. hoş bulduk...Szilerin eline düşünce yaptığınız yorumlara inanmaktan başka çare yok. Her ne kadar annem ve babam da doktor olsada, dikey pozisyondan yatay pozisyona geçince; direksiyonunuza ne kadar güvensenizde, işler sakat daha kaçamıyorum hocam omuz atroskopisi... 2 ay daha servisde kalacağım. klasik askerlerin bakım vakti... ama daha iyi kaçacakmışım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Merhabalar, Uygulama yapilali 3 hafta olmuş nerdeyse şuan ki durum nedir ? Merhaba arkadaşım. Chip den sonra herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım henüz. Bu haline çok alıştım. Eski haline dönsem arabadan soğurum belkide Bir de boya koruma yaptırdım geçen gün. arabayı alalı neredeyse2 yıl oluyor. kılcal çizikler de çok gözüme batmıştı. şimdi yeni gibi oldu. yani herşey yolunda arkadaşlar. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Bekir bey merhaba.yazilim yaptirirken partikul filteresini iptal ettirdiniz mi acaba? Ben bunun gerekli olduğunu soyleyen ve yazilimda iyi bir yerde olduğunu idda eden biriyle tanistim ve filtreyi iptal etmeden dizelde yazilim yapnam diyor.kafam karisti açıkçası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 DPF iptal edilmeden de yapılabiliyor, ancak büyük bir fark istiyorsanız DPF iptali gerekli çünkü tıkanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 DPF iptal edilmeden de yapılabiliyor, ancak büyük bir fark istiyorsanız DPF iptali gerekli çünkü tıkanıyor. DPF iptalinden bir süre sonra da bizim akciğerler tıkanyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Dpf yazilim olmayan bir araçta 1000 derece ısıya ulasiyomumus.motora yaxilimda eklenince dpf daha fazla isinip yanma riski daha fazla artar imiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Dpf-egr-kat hepsini iptal edin herkes etsin ölelim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap