Burak Koç Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2013 Merhaba Arkadaşlar.. Bugün Beyaz Prensesimin tavanını piona black dedikleri siyah kaplama yaptırdım..Benim hoşuma gitti..umarım sizlerde beğenirsiniz.. 18 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Çok şık olmuş maliyet nedir acaba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Yazin sikinti olmadiktan sonra sorun degil bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Gayet güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Çok şık olmuş maliyet nedir acaba... Teşekkür ederim arkadaşlar.. Bostancıdaki protac kaplamaya yaptırdım 200 tl. yaptırmadan önce çok araştırdım ve sonunda doğru karar verdim..işcilik mükemmel.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 İstanbul buluşmasında siyah tavan göreceğiz yani Hayırlı olsun güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 güle güle kullanın aman dikkat edin deforme olmasın . geçen gün beyaz bir leonun üstüne bazı yerlerine siyah izole bant yapıştırmışlardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Çok iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 çok yakışmış aracım beyaz olsaydı yapıcağım ilk iş olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Bence de güzel olmuş, yazın sıcak toplaması dışında sorun olacağını düşünmüyorum. Güle güle kullanın... Ben de çok yaptırmak isterdim ama kime sorsam bir anlamı olmaz dedi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Evet şık olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Özellikle siyah zeminli farlar ile bütünleştiğinden ön-üst görünüşü çok hoşuma gitti. Maşallah. Hayırlı olsun. Acaba sedanlarda nasıl durur ? Bende mi yapsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 güzel olmuş.. inşallah çizilmeye karşı mukavemetlidir..daha çok toz lar için diyorum tabi..birde sıcaktan kabarma olayı.. eminim sizde uygulayıcı firmada bunu bilerek bu işe kalkışmışsınızdır.. skodalarda çift renk var tavanda ama farkı veriyorsunuz boyatılıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Güzel olmuş güle güle kullanın. Benim arabam beyaz olsa bende yaptırırdım galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap