Burak Koç Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Focus II de Çok şık olmuş....seviyorum beyaz arabaları,özelliklede tavanları siyah kaplama olanları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 (düzenlendi) ocam renk yüzdesi arttığından ruhsatta bir problem olmasın peki cam tavan olunca ne oluyor ? , sonuçta cam tavan taklidi değilmi bu , cam tavan olanlarda ruhsatta extra birşeymi yazıyor ... benim rengede yakışır , bendemi yaptırsam , ama ozaman jantları koyu bir renge boyatmak zorunda kalırım ... Şubat 27, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 ne kadar mal oluyor acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 ne kadar mal oluyor acaba Kusura bakmayın yeni gördüm.. 200 Tl. ye maloldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Kusura bakmayın yeni gördüm.. 200 Tl. ye maloldu. Kaplama malzemesi olarak hangi marka ürün kullanıldığını biliyor musunuz? Ayrıca en son mayıs ayında bu konuya yazmışsınız,aradan geçen 3-4 aylık dönemde herhangi olumsuz bir yanını gördünüz mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 (düzenlendi) Kaplama malzemesi olarak hangi marka ürün kullanıldığını biliyor musunuz? Ayrıca en son mayıs ayında bu konuya yazmışsınız,aradan geçen 3-4 aylık dönemde herhangi olumsuz bir yanını gördünüz mü? Kaplama Malzemesini tam olarak bilmiyorum ama şu an ilk yaptırdığım gibi hiç bir deforme olmadı..tek dikkat ettiğim tazzikli su ile yıkatırken fazla yakın tutturmamam,yapışkanına zara verip kalksın istemiyorum çünkü Eylül 23, 2013 Burak Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 guzel olmus cam tavan havası vermıs bu fokuslara sunrof nasıl oluyor onu anlayamadım ben ıstege goremı yoksa titanyum serılerınde ek olarakmı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap