Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar,geçenlerde çevre yolunda giderken,karanlık dolayısıyle modelini tam göremediğim fakat ford c-max yada fusion gibi bir araç, önüne bir araç kırması nedeniyle ani fren yaptı ve ani frenlemeyle dörtlüler yandı,ben de tam arkasındaydım ve aracın ani fren yaptığını fark edememiştim ki dörtlülerin yanmasıyla ben de frene asılarak durdum.Buradan yola çıkarak bu özelliğin gerçekten çok işe yarayan hayat kurtaran bir özellik olduğunu söyleyebilirim.Ancak bu özelliğin focus 3 lerde mevcut olup olmadığını bilmiyorum.Bu özellik focus 3 lerde mevcut mu,belli prensiplere göre mi (örn:belli bir hızda seyretme) çalışıyor yoksa herhangi bir ani frende çalışıyor mu?
Soru
Guest Özcan B.
Merhaba arkadaşlar,geçenlerde çevre yolunda giderken,karanlık dolayısıyle modelini tam göremediğim fakat ford c-max yada fusion gibi bir araç, önüne bir araç kırması nedeniyle ani fren yaptı ve ani frenlemeyle dörtlüler yandı,ben de tam arkasındaydım ve aracın ani fren yaptığını fark edememiştim ki dörtlülerin yanmasıyla ben de frene asılarak durdum.Buradan yola çıkarak bu özelliğin gerçekten çok işe yarayan hayat kurtaran bir özellik olduğunu söyleyebilirim.Ancak bu özelliğin focus 3 lerde mevcut olup olmadığını bilmiyorum.Bu özellik focus 3 lerde mevcut mu,belli prensiplere göre mi (örn:belli bir hızda seyretme) çalışıyor yoksa herhangi bir ani frende çalışıyor mu?
Özcan B. tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
5
4
3
2
Popular Days
Şbt 24
12
Şbt 25
11
May 5
5
Mar 10
3
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 5 posts
Ümit Vaysaloğlu 4 posts
Mertcan Çelik 3 posts
Özer Öztürk 2 posts
Popular Days
Şbt 24 2013
12 posts
Şbt 25 2013
11 posts
May 5 2014
5 posts
Mar 10 2013
3 posts
Popular Posts
Mert Erçetin
Ümit Vaysaloğlu
Yarın bir denemek lazım. Bende uzun zamandır ani fren de bu araba ne yapıyor acaba diye merak ediyordum.
Mertcan Çelik
Bizim arabada elektronik olarak yok ya da bozuk olabilir. (2012 Style Plus FIII 1.6 TDCI) Ancak ben manuel olarak ani fren ve tehlike durumlarında dörtlü yakar önümdeki ve önümdekinin önündekinin dör
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap