Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2013 Merhaba Eğer şoför kapısı tam olarak kapanmamışsa Hill Holder devreye girmiyor Tecrübe ile sabittir. Diğer kapılar için durum nedir bilemiyorum denemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 İlk fırsatta deneyeceğim.. Acaba yaparken ne mantıkla böyle yaptılar ki? "Daha kapıyı kapatamamış, bunun neyine hill holder?" mı demişler acaba? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Acaba yaparken ne mantıkla böyle yaptılar ki? "Daha kapıyı kapatamamış, bunun neyine hill holder?" mı demişler acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 @Alperen G., Powershift te hill holder var mı ki :D :D Hani otomatik park yok ya :D :D İlginç. Çıkıp bi baksam mı acaba. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Emniyet kemeri takılı değilken de deneyin bakalım %3 eğim'li ortam olacak dikkat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat U. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Merhaba Eğer şoför kapısı tam olarak kapanmamışsa Hill Holder devreye girmiyor Tecrübe ile sabittir. Diğer kapılar için durum nedir bilemiyorum denemedim. Eğer öyleyse tuhaf. Hadi şöför kapısı açıkken motoru çalıştırmasan anlarım da bu ne ayak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 PS de farklı bir durum olabilir; yanlış hatırlamıyorsam benim arabada kapı açıkken araçta hill holder devreye giriyor. Yazın bir kez yıkadığımda (ki son yıkanması olabilir ) sanki kapı açıkken kalkışta devreye girmişti, ama denerim en kısa zamanda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 @Alperen G., Powershift te hill holder var mı ki :D :D Hani otomatik park yok ya :D :D İlginç. Çıkıp bi baksam mı acaba. :D Powershiftte hill holder'in babasi var bebisim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Otomatik şanzımanlarda yokuşta kaydırmama özelliği nicedir var zaten, bunu kapı açıklığı ile ne ilgisi var çözemedim, ben bir yanlış algı olduğunu düşünmek istiyorum açıkcası... Düz vitesli araçlardaki yokuş kalkış destek sistemi ise kapının açıklığından bağımsız çalışıyor,ister açık, ister aralık ister kapalı hiç fark etmiyor, öyle de olması lazım zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Emniyet kemeri takılı değilken de deneyin bakalım %3 eğim'li ortam olacak dikkat Denedim çalışıyor Otomatik şanzımanlarda yokuşta kaydırmama özelliği nicedir var zaten, bunu kapı açıklığı ile ne ilgisi var çözemedim, ben bir yanlış algı olduğunu düşünmek istiyorum açıkcası... Düz vitesli araçlardaki yokuş kalkış destek sistemi ise kapının açıklığından bağımsız çalışıyor,ister açık, ister aralık ister kapalı hiç fark etmiyor, öyle de olması lazım zaten. Keşke yanlış algı olsaydı az daha komşunun arabasına çarpacaktım. Önce nedeninin anlayamadım baktım kapı açık kalmış kapıyı kapattım devreye girdi sonra tekrar kapıyı tam kapatmadan bir daha denedim yine girmedi. Yine kapı tam kapalı olmayacak şekilde aracı hareket ettirirseniz Vites P konumunda değil diye sürekli uyarı veriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Çok ilginç bakalım daha ne özellikler çıkacak.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Keşke yanlış algı olsaydı az daha komşunun arabasına çarpacaktım. Önce nedeninin anlayamadım baktım kapı açık kalmış kapıyı kapattım devreye girdi sonra tekrar kapıyı tam kapatmadan bir daha denedim yine girmedi. Yine kapı tam kapalı olmayacak şekilde aracı hareket ettirirseniz Vites P konumunda değil diye sürekli uyarı veriyor. Kapı açıkken P konumunu istemesi normal, çıktığınızı ve PS'i kilitlemeyi unuttuğunuzu varsayıyor... Peki kapı açıkken D konumunda araç yürüyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Peki kapı açıkken D konumunda araç yürüyor mu? Evet araç yürüyor fakat Vites P konumunda değil diye sürekli uyarı mesajı ve sesi geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Evet araç yürüyor fakat Vites P konumunda değil diye sürekli uyarı mesajı ve sesi geliyor Kesinlikle anlamsız bir durum, Ford Otosan'a sormak lazım nedenini... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 (düzenlendi) Kesinlikle anlamsız bir durum, Ford Otosan'a sormak lazım nedenini... kullandığım otomatiklerin hepsi öyleydi. corolla kontağı kapattıktan sonra vitesi P ye alınca kapıları kitlemiyor tekrar kontağı açıp kapatmak gerekiyor Şubat 26, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 kullandığım otomatiklerin hepsi öyleydi. Anlamsız bulduğum P konumuna zorlaması değil, kapı açıkken yürümesi ama yine de geri kaydırması, yani N'de mi D'de mi? D'deyse nasıl geri kaydırıyor, N'deyse nasıl yürüyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Merhaba
Eğer şoför kapısı tam olarak kapanmamışsa Hill Holder devreye girmiyor
Tecrübe ile sabittir.
Diğer kapılar için durum nedir bilemiyorum denemedim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap