Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Bu arada T-Mete haklı, levreklemişim, dün mail atmıştım sabah cevap vermiş birizim sincap efendi (adamın takma adı squirel de. İsmi ile arayınca kimse tanımadı orada adamı. ) Adamlar BTCC için 2.0 motorları swapliyorlarmış. Şu an yaptıkları araçları ise, mahalli yarışlarda bireysel pilotlara hazırlıyorlarmış. Aynı zamanda WTCC için de aynı atolyede araç üretilmeye devam ediliyormuş. Sözümü geri aldım. WTCC için bilgiler doğru.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Hep beni levreklemeye calis sen zaten :)Bu arada ford Arena dan teknik destegini cekmis onumuzdeki sezon yoklar wtccde.Zaten Arenanin finansoru olan Aon'un patronun oglu suruculerden birisi olarak yarisiyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Hep beni levreklemeye calis sen zaten :)Bu arada ford Arena dan teknik destegini cekmis onumuzdeki sezon yoklar wtccde.Zaten Arenanin finansoru olan Aon'un patronun oglu suruculerden birisi olarak yarisiyordu. Para yemekten öteye geçmez ve dişe dokunur bir başarı gelmezse olacağı budur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Hep beni levreklemeye calis sen zaten Sizi tanimiyorum ama levreklemeye calistigimi nereden cikarttiniz onu da merak etmedim degil. Sizi o kadar onemli kilan ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Sizi o kadar onemli kilan ne?Espri yapmıştım ama önem temaşasına düştüğüne göre alınmışsın besbelli;konu dışına çıkmayalım siz de haklısınız,ok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Once soz vardi.. Kullanilan kelimelere dikkat edersek alinganlik olmaz. Ben kendim icin bir tanimlama yapip ozelestiri yaparken sizin bunu kullanmaya calismaniz iyi niyetli degil. Yukarida yazdiklarinizda samimi de degilsiniz. Bu sizin dediginiz gibi sadece alinganlik olmus olsaydi ve o "temasa" kelimesini yazarken biraz daha dusunurdunuz. "Sizde haklisiniz,ok" yazip temasayi uzatmasaniz daha durust bir yaklasim olurdu mesela... Takiyeye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar, 1. Düşündüğünüz, 2. Söylemek istediğiniz, 3. Söylediğinizi sandığınız, 4. Söylediğiniz, 5. Karşınızdakinin duymak istediği, 6. Duyduğu, 7. Anlamak istediği, 8. Anladığını sandığı, 9. Anladığı, farklı olabilir, bunlar beşeri hatalardır, kırmayalım birbirimizi... Konuya dönmek gerekrise WTCC Edition bazı ayrıntılar: Mart 2, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Sol el ile vites atmak nasıl oluyor acaba... Hep merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Igrenc oluyor. Ingilterede astra kiralamistim, sadece vites degistirmek degil ayni zamanda arabaya binmekte sikinti oluyor. Her seferinde etrafindan donuyorsun bir tur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 T.Mete! Bu güzel bilgiler ve resimler için teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap