Burak Koç Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2013 Focus 3' aldıktan sonra hastalık geldi,her cumartesi ve pazar apartmanın bahçesinde hortumla rahat rahar saatlerce arabamı yıkıyordum.. Böyle oluncada göze battık,insanlar isyanlarda,,hortumla araba yıkamak ve hortumu kullanmak sayemde yasaklandı Sizler nasıl çözüyorsunuz kendiniz yıkarken bu su sorununu.. Herkes şampuanlardan bahsediyor ama kovayla durulamak zor olmuyormu veya nasıl yapıyorsunuz şampuanladıktan sonra durulama işini..?(tabi özel bahçesi olanlar hariç) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Arabasını yıkayanlar/yıkatanlar cevaplar artık Ben mevsim başlarında bir yıkatıyorum tamamdır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 2 kova su, şampuan, fırça, 4-5 adet bez gerekiyor Üşenmez isem yıkıyorum bazen ilk aracı ıslatıyorum, köpükle yıkıyorum, son kova su ile duruluyorum. 2-2,5 saat gidiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Bizim ilimizde benzinliklerde hortumla su kullanabildiğiniz alanlar var, metropollerde de kendin yıka merkezleri açıldığını okumuştum, para atıyorsun basınçlı su tabancası açılıyor, elektrik süpürgesi çalışıyor gibi bir şeydi. Azmeden bulur. Yıllardır kendim yıkamadım, yıkamaktan da zevk almayacağım kesin, bu nedenle daha derin araştırma yapma şansım yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Daz Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Arabasını yıkayanlar/yıkatanlar cevaplar artık Ben mevsim başlarında bir yıkatıyorum tamamdır. Her hafta sonu Yıkarım. Hava iyi olursa. Çok titizim Pis olursa binesim bile gelmiyor. 2 koli temizlik malzemesi aldım Hepsiburadadan Araç da siyah olunca kiri belli ediyor. ayda birde cila atarım araca Hortum olayına gelince ben site içinde oturuyorum o yüzden iş yerinden bir abimizin bahçeli evi var kendi aracıda siyah passat ve oda temizlik hastası hemen telefon eder arabayı al gel diye 2.5-3 saat de iç dış temizlik yaparız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Malesef sitemizde böyle bir imkan yok ama yazın Akçayda tadını çıkarıyorum........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 (düzenlendi) bahçesi olan bir arkadaşınız olacak 2-3 arkadaş basınçlı yıkama makinası alacaksınız hepsi bu kadar kova, bilmiyorum nasıl yapıyor arkadaşlar.. kiri iyi akıtamazsanız kir, toz ve kum zerrecikleri boyayı bayağı çizer.. Şubat 26, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Bahçemiz ve su kuyumuzla balıkesirde beklerim...saati 10tl çaylar şirketten.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 bence düzgün çalışan bir yıkamacı bulun kovayla farkında olmadan çizersiniz güzelim aracınızı önceden konuşun lastiklere plastik aksama yakın tutulmazsa birde fırça vurulmazsa hiçbirşey olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Kuyu sularına dikkat bir çok benzinliklerde kuyu suyu kullanılıyo tuzlu olabiliyo ve araçta beyaz beyaz lekeler kalabiliyo hatırlatayım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 her mevsimin başında 1 kez götürüyoruz 40 lira yıllık yıkama masrafı çıkıyor. bence aracın zaten dışının çokta temiz olmasına gerek yok kirli aracın ayrı bi karizması var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Yazın oto kuaförde çalıştığım için rahat oluyor haftada 3-4 kere gidiyorum yıkamaya,araba yıkamak zevkli bir iştir eğer seviyorsanız üşenmeden saatlerce arabanızı temizlersiniz Bizim burada akaryakıt istasyonlarında tanzikli su,köpük,süpürge makinası mevcut eğer sizin oradada böyle bir imkan varsa 1tL atıp aracınızı temizleyebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Bahçemiz ve su kuyumuzla balıkesirde beklerim...saati 10tl çaylar şirketten.. Bu iyiydi..kim bilir belki bir gün çayınızı içmeye gelirim.. Saat ücretine gelince 5 tl veririm.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Biraz pahalı ( 23 TL ) ama Cevahir AVM içinde buhar ile fırçasız yıkıyorlar. Temizliğinden oldukça memnunum ama dediğim gibi diğer yerlerden pahalı. " Abi, koruma yapalım, cila atalım " diye de üsteliyorlar; dayanabilirseniz. Aracın içini de buharla temizlenmiş bezlerle siliyorlar, temizliği baya bir süre gidiyor. Trump AVM'de de yıkama fena değil ama başında durup jantları, içini falan temizlerlerken müdahele etmek gerek yoksa kirli bırakabiliyorlar. Fulya Otimin orada 15 TL'ye yıkayan ve Gülbağ'da 10 TL'ye iç-dış yıkayan 2 yer var ama fırça kullanıyorlar diye götürmüyorum. 15 TL'den ucuza ve fırçasız yıkayan yer bulursanız haber verin, ben de gideyim ama tabi yukarıdaki civarda yoksa benzin parası ile aynı hesaba gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Biraz pahalı ( 23 TL ) ama Cevahir AVM içinde buhar ile fırçasız yıkıyorlar. Temizliğinden oldukça memnunum ama dediğim gibi diğer yerlerden pahalı. " Abi, koruma yapalım, cila atalım " diye de üsteliyorlar; dayanabilirseniz. Aracın içini de buharla temizlenmiş bezlerle siliyorlar, temizliği baya bir süre gidiyor. Trump AVM'de de yıkama fena değil ama başında durup jantları, içini falan temizlerlerken müdahele etmek gerek yoksa kirli bırakabiliyorlar. Fulya Otimin orada 15 TL'ye yıkayan ve Gülbağ'da 10 TL'ye iç-dış yıkayan 2 yer var ama fırça kullanıyorlar diye götürmüyorum. 15 TL'den ucuza ve fırçasız yıkayan yer bulursanız haber verin, ben de gideyim ama tabi yukarıdaki civarda yoksa benzin parası ile aynı hesaba gelir. Buharlı yıkama tekniği eğer yanlış yapılır ise , arabanın boyasına ciddi zararlarler gelebilir dönüşü olmayan , iç aksamda elektronik aksam arıza çıkartabilir , tavan sarkabilir aman dikkat ben kendim yıkamacıma gidip 10 liira veriyorum ve kendim yıkıyorum bu zamana kadar çok şey denedim su gibisi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap