Ünal Demir Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2013 Ön tavan lambasının sökemedim kirlenmiş temizlemek istiyorum ama arkayı söktüm ön çıkmıyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 ınce uçlu düz tornavida ile lambanın düz kısmı (düğmelerin olduğu) tarafından ok ile belirttiğim kısıma hafifçe çerçeve arasına geçirin ve kendinize doğru kanırtın o kısımda yaylı bir tel var diğer oval kısımda ise 2 atet çıkıntı şeklinde tırnak olur. lambayı çıkardıktan sonra soketinden ayırın,çerçeve ise iç kısımda 2 adet vida ile tutturulmuştur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 ınce uçlu düz tornavida ile lambanın düz kısmı (düğmelerin olduğu) tarafından ok ile belirttiğim kısıma hafifçe çerçeve arasına geçirin ve kendinize doğru kanırtın o kısımda yaylı bir tel var diğer oval kısımda ise 2 atet çıkıntı şeklinde tırnak olur. Teşekkürler serkan bey anladım en kısa zamanda uygulayacağım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Dün serkan beyin göstermiş olduğu şekilde lambamı söktüm ve güzelce temizliğini yaptım ... Burdan öğrenmesem galiba hala dış çerçeveyi zorluyo olacaktım teşekkürler serkan bey teşekkürler focusclubtr 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ünal Demir
Ön tavan lambasının sökemedim kirlenmiş temizlemek istiyorum ama arkayı söktüm ön çıkmıyo
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap