Ozden Erden Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2011 İyi akşamlar Arkadaşlar yedek parça temini için önerebileceğiniz site varmı? Ben ufak bir ilçede oturuyorum buralarda bulamadım sağ arka stop lambası gerekli teşekkürler bilgi için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 09pb211 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 parçalar çok hesaplı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 parçalar çok hesaplı Umarım reklam amaçlı siteye üye olmamışsınızdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 bana reklam gibi geldi de neyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Reklam kokan hareketler bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 ü parçalar çok hesaplı Mesaj sayısı : 1 parçalar çok hesaplı ? maşallah aynı ürün 78+kdv iken bu sitede baktığım bi parça 98+kdv. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 15000 km bakımına gircem.2009 focus benzinli için orjinal parçaları yap değişimi buji v.s filtreler nerden temin edebilirim güvenilir bi site varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Serkan bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz. tekford.comdan satın alabilirsiniz. Ancak onun yerine burgazda güvenilir bir özel servis yokmu sanayiide ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 var fakat işçilik artı parçalar 225 tl istediler bana çok geldi açıkçası.bu arada hoş bulduk.en kısa zamanda tanışma bölümünde mesajım olacaktır.teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Garantisi devam etmiyor mu aracın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 var fakat işçilik artı parçalar 225 tl istediler bana çok geldi açıkçası.bu arada hoş bulduk.en kısa zamanda tanışma bölümünde mesajım olacaktır.teşekkürler İhtiyacınız olan parçalar hava filtresi yağ filtresi polen filtresi ve benzin filtresi sanırsam bide motor yağı Bayramda lüleburgazda olucam bende İsterseniz buradan soruşturayım bende fiyatları ancak çok bir fark olacağını zannetmiyorum. Ekstra değişecek bişeyler varmı arabada ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 İhtiyacınız olan parçalar hava filtresi yağ filtresi polen filtresi ve benzin filtresi sanırsam bide motor yağı Bayramda lüleburgazda olucam bende İsterseniz buradan soruşturayım bende fiyatları ancak çok bir fark olacağını zannetmiyorum. Ekstra değişecek bişeyler varmı arabada ? eve,bana lazım olan parçalar;hava filtresi yağ filtresi polen filtresi,yağ ve 4 adet buji.ama benzin filtresi yok deniyo benzinli focuslar için bu kısmını anlayamadım henüz?size zahmet olmasa sevinirim sizin orda ne tutuyo parçalar bakalım..teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozden Erden
İyi akşamlar
Arkadaşlar yedek parça temini için önerebileceğiniz site varmı?
Ben ufak bir ilçede oturuyorum buralarda bulamadım sağ arka stop lambası gerekli teşekkürler bilgi için
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap