Umut Akbaba Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2013 Herkese keyifli forumlar, resimdeki camın sol tarafındaki lekeyi görmüşsünüzdür? Leke hiçbir şekilde camın içinden yada dışından hissedilmiyor üstelik her iki taraftan silindi çıkmıyor. Zaten hem leke dışarıdan, Bunu çıkarmanın uygun bir yolu var mıdır ? Cevap veren herkese teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 leke aadece araç ıslakkenmi ortaya çıkıyor yoksa hep mi var ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Detailing Car Care (Araç Temizliği)" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet çeltikci Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 Limonu ikiye kesip cama sürt Limonun suyu çözecektir onu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 elma sirkesi de çözer küçük beze biraz dök sil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 yağmur kaydırıcı dökülmüş gibi geldi bana.samet ve ünal bey`in tavsiyelerini deneyin ek olarak silmek yerine şampunlı yada deterjanlı su yapıp sünger ile yıkamayı deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 iyice bakınca camın kalınlığına anlaşılır, içten mi dıştan mı..tırnağa takılmadığı için gözle anlamak lazım. sonrai aşama..sıfır aracımda benimde oldu el kadar bir leke ön camda, alkol ve aseton çıkarmadı, servise gittim "pasta" ile çıktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Hep var. Islakkende, kuruykende. Tırnağa takılmıyor. Şampuanla yıkadım çıkmadı. Hepinizde değerli yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinizi uygulayacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Sirke ile dene oto kuaförde çalışırken çok araba gelmişti böyle sirke ile çıkarmıştım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap