Burak Koç Oluşturma zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 1, 2013 Buda Benim Motorumun Gece Çekimi.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Birazcık daha geriden çekmek lazımmış... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 ooooowwww, harika.. Kazasız belasız kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Güle güle kullanın da, ben de bakınca ne olduğunu anlayacak bilgi yok. Nedir bu? Kaç cc? vs vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 (düzenlendi) honda cbf 600 -4 silindir 6 vites -motor hacmi 599 cc -77 hp -59Nm @ 8250 rpm. -max speed 225 km/h Mart 1, 2013 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Brawo valla Emir bey komple cevabını vermiş... yıl olarakda 97 model... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 (düzenlendi) Enjektörlü olaymış daha iyiymiş. Karbürlülerde senkron falan filan can sıkıcı hale gelebiliyor.. Hayırlı olsun bu arada. Mart 1, 2013 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Brawo valla Emir bey komple cevabını vermiş... yıl olarakda 97 model... cbr 600 rr'ım var abi bodrumda yatırıyorum yaz a kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 cbr 600 rr'ım var abi bodrumda yatırıyorum yaz a kadar 600rr da hayalimdekilerden biridir..ama bence yazık ediyorsun bodrumda ..sıkılmıştır o şimdi orda.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 ben motordan değil kendimden korkuyorum abi onun üstündeyken sıkılmıyo abi bady çalışıyoruz orda biz malum yaza can yakması gerek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Torku azmış ya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Torku azmış ya. Benzinli işte 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 (düzenlendi) hehehehe 59 nm ile o plakayı okutmazlar size abiler sizin aracınızın çekiş gücü 1350 kg a göre 240-270 nm iken 222 kg 59 nm alıyorsun aynı çekiş gücünü doğru orantı kurarak hesaplar isek 1350*59/222=358 Nm@8250 rpm eder Mart 1, 2013 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 buda benim motorlarımdan biriydi zamanında , bakalım markasını modelini anlayabilecek varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 suzuki gsr 600 tolga Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap