Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 (düzenlendi) suzuki gsr 600 tolga alakası yok uzaktan yakından suzukinin egzos kuyrukta Mart 1, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 pilemedum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 bu naked bir makina ama bende bilemedim..ama yamaha olduğu kesin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 (düzenlendi) yok abi , honda cb1100 x-11 honda 1100 xx'in naked versyonu , amerikan tamamen , tanımamanız normal tr 'de 7-8 tane vardı ; biri bizdeydi , iyice dede olduğu için ağvadaki garajda yatıyordu ; birisi çok istediği için sattık 1137 cc 134 bhp çok anım var , çok deli makinaydı , daha çok abim kullanıyordu ... Mart 1, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 owwww bu makinayla 5 dakka yaşamam ben motora bağlaman lazım kendini üzerinde kalabilmek için bunun kardeşi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 (düzenlendi) evlenmeden önce , ya motor ya ben denildiği için ; çok sevdiğim kızımı da satmak zorunda kalmıştım yamaha YZF R1 , bindiğim en deli makina ... şimdi motorsuz kaldım , böyle konu açılınca yarama tuz bastınız Mart 1, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Amma sallamışız ama.. R1....ölüm makinası..severim kendilerini..:)satmanız yazık olmuş bence... Bu arada biri yine cbr 1100 mü dedi.. ( sakallı halim) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 evlenmeden önce , ya motor ya ben denildiği için aynı durumla karşı karşıya bir kaç ay içinde kalmam kaçınılmaz heralde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2013 valla , r1 iyi güzeldi ; 45000km ölmeden kullandım , aile kurmak isteyen adamın bineceği türden değil ... artık bir sonraki yapacağımız emekliliğimiz geldiği vakit kardeşimle 2 enduro alıp katmandu turu yapmak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 (düzenlendi) Her gördüğümde içim gider bu makinalara ama asla yaklaşmadım....Bildiğim bir söz beni hep uzak tutmuştur...Motor büyük bir hastalıktır yakalanırsan ölene kadar üstünden inemezsin............ .keyfini almamak için yaklaşmadım diyebiliriz........... Mart 2, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap