Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Daha önce bagajdan su alan focus'um şimdi de önden su aldı. sağ ön döşemede şaşi numarasının olduğu yere tesadüfen elim değdi sonuç ön ve arka döşeme komple su altında resimleri çekemedim . üretilen focuslar içinde 1 tane sorunlu üretilmiş o da bana denk gelmiş sanırım bitmedi bu arabanın sorunları. aynı sorun 2 ve üstü tekrarlandığı için tüketici hakları gereği değişim hakkım doğuyormuş. ford'dan bu yönde talebim oldu .değişim olacağını sanmıyorum ama. pazartesi avukatla görüşüp yasal süreç başlatmaya niyetliyim.
Soru
hamit bilgi
Daha önce bagajdan su alan focus'um şimdi de önden su aldı. sağ ön döşemede şaşi numarasının olduğu yere tesadüfen elim değdi sonuç ön ve arka döşeme komple su altında resimleri çekemedim . üretilen focuslar içinde 1 tane sorunlu üretilmiş o da bana denk gelmiş sanırım bitmedi bu arabanın sorunları. aynı sorun 2 ve üstü tekrarlandığı için tüketici hakları gereği değişim hakkım doğuyormuş. ford'dan bu yönde talebim oldu .değişim olacağını sanmıyorum ama. pazartesi avukatla görüşüp yasal süreç başlatmaya niyetliyim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap