O. Fatih Yurter Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2011 arkadaşlar bi tane abimiz var 2006 model trend TDCİ otomobili vardı aracından bazı nedenlerden dolayı soğudu. 150 bin km de idi 5 parça boyası vardı ve park halinde dururken üstüne küçük boya parcackları sıçramış bu nedenlerden dolayı aracı 21.500 tl ye sattı. Şimdi 0 veya 2. el araç arıyor bütçesi max 40 bin tl. Focus demeyin çünkü dolu olsun istiyor. 2. el titanium önerdim o da focustan inip focusa binmek olmaz dedi. Cruze vardı aklında vazgeçti son anda şimdi fluence düşünüyor sizin önerileriniz nedir bu konuda araç LPG li ya da Dizel olsun farketmez ama dolu olsun. C veya D sınıfı farketmiyor. Not : Bütçe 40.000 Tl. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Kriter çok fazla...2.el derse yıllara göre çok araç var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Ben passat a bak dedim passat da Fsi motor lpg ye uyumlu değil şehiriçinde kullanacak arabayı kendisi. Benzin li istemiyor bilmiyorum bakıcaz artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Fsi lpg'ye uyumlu diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Florasan almasında ne alırsa alsın o araba Samsung SG3 Cruzelerinde yakıtı çok yüksek lpg de bile dizel focustan çok yakar.. Focusta istemiyor.. Kalite ve imajhda şartsa Jetta alabilir 2. el 2010 model 1,6 tdi primeline http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-jetta-52194027/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 2004 model 1.8 T audi ya da passat (lpg li) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 teşekkür ederim. ben bidaha konusayım jetta ve samsung SG3 konusunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 O rakama dolu ve sıfır c sınıfı tek araç var Focus 2,5. Tekrar focus istemedeğine göre 2.el bakıcak sıfır isterse baz yada orta donanım benzinlilere bakabilir ancak. 2.el olarakda Jetta, Passat, Audi, Octavia yada suberp, temiz bir mondide bulabilir 2-3 yaşında yeni kasa. Kriterler biraz daha belirginleşirse daha net örnekler sunabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 mazda 3 bakın bi..gecenlerde...39.915 tl yazıyordu bayinin önünde beyaz bir sedan vardı...hem dolu...hemde güzel... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 pek sallayan olmadı galiba... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 neyi benimi...yazılanlarımı...donumun lastiğinda sallarım lennn ben adamı....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 neyi benimi...yazılanlarımı...donumun lastiğinda sallarım lennn ben adamı....... Mazda'yı sanırm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap