Tolga Başaran Oluşturma zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 6, 2013 şu malzemeden arabayı kaplatmak isterdim komple ... http://www.youtube.com/watch?v=2r5Qt8z2WJ4 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Abi bu yeni bir şey değil hydrophobic kaplamalar çok uzun süredir var ve kullanıcıya satışı da gittikçe yaygınlaşıyor. Araçlarda nano koruma adı altında uyguyorlar bunu. Richard Hammond'un bir belgeselinde takım elbisede filan kullanmışlardı o kadar yaygın bir kullanım alanı var öyle diyim. Bir de Amerika'da Iphone'ları kaplayan liquipel diye bir marka var su geçirmez yapmakta telefonu. Richard Hammond bahsettiğim belgeselde samsung bir telefona uygulatıp klozete atmıştı Tabi bunları videonun sonlarına doğru uygulamasının ne kadar kolay olduğunu görmeden yazmıştım, bunlar uygulama kısmını baya kolaylaştırmışlar Bunun bu kadar geç yaygınlaşmasının bence asıl sebebi elektronik cihazların bozulmasını direkt olarak engellediğinden cihaz ömrünü hesaplananın çok üstüne çıkartmakta. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 ben de biliyordum bu tarz ürünlerin oldugunu fakat bu kadar etkilisini görmedim..acaba araçlara uygulanan bu kadar etkili bir ürün var mı?arac yıkatma derdi biter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 valla süper olr yaa araba yıkama derdi biter , cam silme derdi valla birçok mesleği haşemat eder bu malzeme , kuru temizleme v.s... saymakla bimtez ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 vardır uygulanan araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Tuğla kısmını burada bir firma yapıyor. Hem de 6-7 yıl olmuştur satmaya başlayalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 bence bu konuyu iyi araştırmalıyız..özellıkle benım gibi üşengeç adamlar...ayrıca bir de bunun maddi boyutu..bizde yıkama 15 tl ve haftada en az 1 kere yıkatıyorsun ve buna rağmen de en fazla 2 gün temiz durabılıyor hemen kirlenıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap