Özer Öztürk Oluşturma zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 6, 2013 Aracında tekno paket olan forumdaşların fikir ve görüşlerine ihtiyacım var. Ben bu aracı sırf bu özelliklerinden dolayı almak istiyorum diyebilirim. Özellikle şehir içi güvenlik ve kör nokta uyarısına ihtiyaç duyuyorum. Şerit takip o kadar önemli değil (oto park hiç gerekli değil) adaptif hız zaten kaldırılmış... Kör nokta uyarısı gerçekten işe yarar bir özellik mi? Şehir içi güvenlik (oto fren) anlatıldığı kadar sağlıklı işleyen bir sistem mi? Paketteki diğer özellikler hakkında da kullanımla ilgili görüş verirseniz memnun olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 (düzenlendi) Hazır Adana'dasınız birde buna bakın eğer bir sorunu yok ise bence kaşırılmayacak bir fırsat.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-focus-iii-titanium-x1.6-tdci-sedan-anahtarsiz-calistirma-114743944/detay/ X Paket, sunroof, 2012 model, şeker kırmızı, düşük km.li dizel gibi artıları var ve sanırım sedan arıyordunuz. Hepsinden önemlisi fiyatı çok cazip, bence herhangi bir pürüzü yok ise çok ideal bir araç tabi yine de siz bilirsiniz.... doğru ilana baktıysam o araç gerçekten tekno. onu bizde yazmıştık küçük ekranlı, sonysiz, park paketsiz tekno mümkün değil zaten Düz titanium + sunroof bu araç. 58.500 tl de biraz ucuk bir rakam olmuş sanki. Şöyle birşey bakardım 2.el düşünecek olsam. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1.6-tdci-selective-makam-araci-olarak-kullanildi-orjinall-114538085/detay Şu araç için bir fiyat belirlemesi yapabilir miyiz: 2012 model kül kahverengi 12000km Titanyum X smart tekno (sunroof yok) Benim aklımdan geçen 63-64 bin TL Çünkü yenisini sordum bugün Titanyum smart tekno beyaz için 64.750TL dediler. Benim işimi bu görür ama hadi X paket de ekletirsek +5 binTL desek Toplamda 69.750TL tutar. Hadi indirimsiz desek bile en fazla 72 bin TL 2013 modeli. Hangisi daha mantıklı?=????? Mart 11, 2013 Özer Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 X paketsiz 0 olan veya uzun süreli alınacaksa ve ödeme zorluk çıkarmayacaksa x paketli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 Ben tercihimi hep X paketli olanlardan yana kullandım bugüne kadar.Olacaksa full olsun düşüncesindeyim ama herkes böyle düşünmek zorunda değil. İhtiyacınıza göre olan, gönül huzuru ile kullanacağınız modelde karar vermeniz daha önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2013 Şu araç için bir fiyat belirlemesi yapabilir miyiz: 2012 model kül kahverengi 12000km Titanyum X smart tekno (sunroof yok) Benim aklımdan geçen 63-64 bin TL Çünkü yenisini sordum bugün Titanyum smart tekno beyaz için 64.750TL dediler. Benim işimi bu görür ama hadi X paket de ekletirsek +5 binTL desek Toplamda 69.750TL tutar. Hadi indirimsiz desek bile en fazla 72 bin TL 2013 modeli. Hangisi daha mantıklı?=????? renk farkınıda düşünürsek eder 70500(yuvarlak) 63500 desek 7 bin tl. bence hesap mantıklı, ancak bence şuan sıfır fiyatları yüksek... kaza boya hatta rötüş yoksa, aracın servis geçmişi temizse(çeşitli arızalar için servisi fazla ziyaret etmediyse) değerlendirilebilir. 60binli rakamlar olursa güzel olur. onun dışında sıfır olsun X paket olmasın daha cazip bana göre. X paketin en önemli donanımı farları gerisinin çok bir önemi yok bana göre o yüzden 5000tl aşırı geliyor bana ama dolu arabanın zevki başka mutlaka okumuşsunuzdur ancak tekrar yazayım, farlarıda 1250 tl gibi tutarlara sonradan takmanız mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 renk farkınıda düşünürsek eder 70500(yuvarlak) 63500 desek 7 bin tl. bence hesap mantıklı, ancak bence şuan sıfır fiyatları yüksek... kaza boya hatta rötüş yoksa, aracın servis geçmişi temizse(çeşitli arızalar için servisi fazla ziyaret etmediyse) değerlendirilebilir. 60binli rakamlar olursa güzel olur. onun dışında sıfır olsun X paket olmasın daha cazip bana göre. X paketin en önemli donanımı farları gerisinin çok bir önemi yok bana göre o yüzden 5000tl aşırı geliyor bana ama dolu arabanın zevki başka mutlaka okumuşsunuzdur ancak tekrar yazayım, farlarıda 1250 tl gibi tutarlara sonradan takmanız mümkün. X paket için çok haklısınız ben de öyle düşünüyorum. İşime yarayacak bir özellik değil. En fazla adaptif far varsa o işe yarar. O da yok sanırım. ikinci elde tek tekno paketli araç bu olduğundan seçenekler arasına girdi. Bir de sesle kontrol özelliği olduğu için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 (düzenlendi) Bu piyasa şartlarında ben 60'ı bile zor veririm, satan da satmaz ayrı mesele... (Benimkisi bekara karı boşamak işte) Sesle kontrola gelince mavidişten telefonu görsün ve onu kumandan etsin yeter, gerisi hikaye. Ses sisteminin de USB girişi olsun tamam, gerisi boşa harcanmış para. Mart 12, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 renk farkınıda düşünürsek eder 70500(yuvarlak) 63500 desek 7 bin tl. bence hesap mantıklı, ancak bence şuan sıfır fiyatları yüksek... kaza boya hatta rötüş yoksa, aracın servis geçmişi temizse(çeşitli arızalar için servisi fazla ziyaret etmediyse) değerlendirilebilir. 60binli rakamlar olursa güzel olur. onun dışında sıfır olsun X paket olmasın daha cazip bana göre. X paketin en önemli donanımı farları gerisinin çok bir önemi yok bana göre o yüzden 5000tl aşırı geliyor bana ama dolu arabanın zevki başka mutlaka okumuşsunuzdur ancak tekrar yazayım, farlarıda 1250 tl gibi tutarlara sonradan takmanız mümkün. X paket için çok haklısınız ben de öyle düşünüyorum. İşime yarayacak bir özellik değil. En fazla adaptif far varsa o işe yarar. O da yok sanırım. ikinci elde tek tekno paketli araç bu olduğundan seçenekler arasına girdi. Bir de sesle kontrol özelliği olduğu için. Far adaptif değil ancak statik kose lambası var. Sonradan takinca çalışmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 X pakette sadece farlar mı farklı yani? Sıfır olarak belki X paket alınmayabilir ben olsam sıfır ayarında X paketli smart tekno ikinci el muhakkak bulunur öyle alırdım, o kadar da para vermezdim sıfırına. Ne işim var sonradan onu bunu eklemeye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 (düzenlendi) X pakette sadece farlar mı farklı yani? Sıfır olarak belki X paket alınmayabilir ben olsam sıfır ayarında X paketli smart tekno ikinci el muhakkak bulunur öyle alırdım, o kadar da para vermezdim sıfırına. Ne işim var sonradan onu bunu eklemeye... tam olarak: Parçalı Deri koltuklar Isıtmalı Ön Koltuklar Elektrikli 4 yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile) Statik Köşe Lambaları Gündüz yanan LED farlar Led çok renkli iç ortam aydınlatması Mart 12, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 X pakette sadece farlar mı farklı yani? Sıfır olarak belki X paket alınmayabilir ben olsam sıfır ayarında X paketli smart tekno ikinci el muhakkak bulunur öyle alırdım, o kadar da para vermezdim sıfırına. Ne işim var sonradan onu bunu eklemeye... tam olarak: Parçalı Deri koltuklar Elektrikli 4 yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile) Gündüz yanan LED farlar Led çok renkli iç ortam aydınlatmas Isıtmalı koltuk kalktı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Bildiğim kadarı ile ısıtmalı koltuk olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Isıtmalı koltuk kalktı mı? Bildiğim kadarı ile ısıtmalı koltuk olması lazım. X paket kısmında yazmamışlar bende atlamışım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 X paket kısmında yazmamışlar bende atlamışım Isıtmalı koltuk, sizin oraları bilmem ama buralar için biçilmiş kaftan. Klima veya kalorifer ısınıncaya kadar direksiyon başında soğuktan kastırmıyor. Peki otomatik park, gündüz yanan led lambalar X paket içinde değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Buradan devam edebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür sezer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Arkadaşlar 2014 tekno pakette trafik levha tanıma yok mu benmi bulamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Özer Öztürk
Aracında tekno paket olan forumdaşların fikir ve görüşlerine ihtiyacım var.
Ben bu aracı sırf bu özelliklerinden dolayı almak istiyorum diyebilirim.
Özellikle şehir içi güvenlik ve kör nokta uyarısına ihtiyaç duyuyorum.
Şerit takip o kadar önemli değil (oto park hiç gerekli değil) adaptif hız zaten kaldırılmış...
Kör nokta uyarısı gerçekten işe yarar bir özellik mi?
Şehir içi güvenlik (oto fren) anlatıldığı kadar sağlıklı işleyen bir sistem mi?
Paketteki diğer özellikler hakkında da kullanımla ilgili görüş verirseniz memnun olurum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
23
12
11
11
Popular Days
Mar 7
33
Mar 6
18
Mar 9
15
Mar 12
10
Top Posters For This Question
Özer Öztürk 23 posts
Nihat Abukan 12 posts
Yakup Ç. A. 11 posts
Ozan Kar 11 posts
Popular Days
Mar 7 2013
33 posts
Mar 6 2013
18 posts
Mar 9 2013
15 posts
Mar 12 2013
10 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Bu piyasa şartlarında ben 60'ı bile zor veririm, satan da satmaz ayrı mesele... (Benimkisi bekara karı boşamak işte) Sesle kontrola gelince mavidişten telefonu görsün ve onu kumandan etsin yeter, ger
Bekir B.
Yine sisleri çalmaya çalışmışlar anlaşılan
Aydın Baran
Yerinizde olsam kesinlikle 1.6 Ecoboost bakardım.
Bu soruda 91 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap