Murat U. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Hakem heyeti masraf almıyor zaten.. Tüketici mahkemesine gitmeyecekseniz tabi Hakem heyeti ise belirli ücret'e kadar kabul ediyor bu sınır 4 yıl önce 750 tl felandı. O mebla 2013'te güncellenmiş 1200 gibi bir şeydi. Tüketici mahkemesine gitmeyeceğim ben. Fakat işte hakem heyetinin lehime kararı sonrası firmanın 15 gün içinde Tüketici mahkemesine gitme hakkı var. Olaki orada kaybedersem diye bir endişe taşıyor insan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 (düzenlendi) Wave 2 kullandım 1 seneye yakın. Aynı sorunlar bada 2.0 güncellemesinden sonra bende de olmuştu. Takmıyordum bende öyle kullanmaya devam etmiştim. İnş sonuç lehinize olur. Nisan 14, 2013 O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 O mebla 2013'te güncellenmiş 1200 gibi bir şeydi. Tüketici mahkemesine gitmeyeceğim ben. Fakat işte hakem heyetinin lehime kararı sonrası firmanın 15 gün içinde Tüketici mahkemesine gitme hakkı var. Olaki orada kaybedersem diye bir endişe taşıyor insan Büyük şirketler uğraşmıyor ama şöyle durum var. Mantıken sizin haklı olduğunuzu düşünüyorsanız kazanacaksınız zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Büyük şirketler uğraşmıyor ama şöyle durum var. Mantıken sizin haklı olduğunuzu düşünüyorsanız kazanacaksınız zaten Bana göre haklıyım da, işte belki şu an at gözlüğü takmış olabilirim. Bu nedenle dilekçeyi olduğu gibi yazdım. Tüm detaylar orada yazıyor. Dışardan bakınca nedir durum, bu konuda görüş almak istedim değerli focusçulardan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Bana göre haklıyım da, işte belki şu an at gözlüğü takmış olabilirim. Bu nedenle dilekçeyi olduğu gibi yazdım. Tüm detaylar orada yazıyor. Dışardan bakınca nedir durum, bu konuda görüş almak istedim değerli focusçulardan. Okudum. Bence kazanırsınız. Ben sanırım dayanamayıp 3. 4. de felan başvururdum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 1100 civari oldu sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 1100 civari oldu sanırım En iyisi tam değeri yazalım 2013 yılı için değeri 1191,52-TL’nin altında bulunan uyuşmazlıklarda Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurulması zorunludur. Bu heyetin vereceği karar tarafları bağlar. Taraflar bu karara karşı 15 gün içinde Tüketici Mahkemesine itiraz edebilirler. 2013 yılı için değeri 1191,52-TL. ve üzerindeki uyuşmazlıklarda ise Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurulabileceği gibi doğrudan Tüketici Mahkemesine de başvurulabilir. Bu değer ve üzerindeki uyuşmazlıklar için Hakem Heyetinin vereceği karar bağlayıcı olmayıp delil niteliği taşıdığından, taraflarca benimsenmemesi halinde yine Tüketici Mahkemesine başvurulması gerekecektir. Kaynak:http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=8D0EF0C5-515B-43DD-BC62-709940CA6566 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 An itibari ile Tüketici Hakem Heyeti'nin karar tebligatı bana ulaştı. Karar lehime. 823,25 TL'nin tarafıma iadesine karar vermişler. Azmettim kazandım Şimdi karşı tarafın 15 günlük mahkemeye itiraz sürecini bekleyeceğim. Mahkemeye başvurmazlar ise gidip parayı almak için konuşacağım. Sallamayı denerlerse de icra takibi başlatacağım. Tabi icra takibi nasıl başlatırlır bir de o süreci öğrenmem gerekecek. Bu arada samsung öyle bir üçkağıtçı olmuşki hakem heyetine verdiğim 7 serviş fişi olmasına ve 7 kez servise gittiğini belirtmeme rağmen savunmalarında 5 defa servise ürünün geldiğini ve bunlardan üçünde onarım gördüğünü belirtmişler. Demekki asla pes etmemek gerekiyor. Ülkemizde hakkın olan şey verilmiyor. İlla yıldırmaya çalışacaklar. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 An itibari ile Tüketici Hakem Heyeti'nin karar tebligatı bana ulaştı. Karar lehime. 823,25 TL'nin tarafıma iadesine karar vermişler. Azmettim kazandım Şimdi karşı tarafın 15 günlük mahkemeye itiraz sürecini bekleyeceğim. Mahkemeye başvurmazlar ise gidip parayı almak için konuşacağım. Sallamayı denerlerse de icra takibi başlatacağım. Tabi icra takibi nasıl başlatırlır bir de o süreci öğrenmem gerekecek. Bu arada samsung öyle bir üçkağıtçı olmuşki hakem heyetine verdiğim 7 serviş fişi olmasına ve 7 kez servise gittiğini belirtmeme rağmen savunmalarında 5 defa servise ürünün geldiğini ve bunlardan üçünde onarım gördüğünü belirtmişler. Demekki asla pes etmemek gerekiyor. Ülkemizde hakkın olan şey verilmiyor. İlla yıldırmaya çalışacaklar. Hadi gözünüz Aydın bu şekilde sonuçlanması sevindirici... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Samsungdan bir daha ürün almak için bana tek bir neden söyleyebilir misiniz? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=371186869676567&set=o.135448153150252&type=3&theater 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Samsungdan bir daha ürün almak için bana tek bir neden söyleyebilir misiniz? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=371186869676567&set=o.135448153150252&type=3&theater Almayın bence de, Müşteri ilişkilerinde dünya çapında yıllardır üst üste bir firma ödül alıyor ben ismini söylemiyim bir çoğu anlamıştır kim olduğunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Almayın bence de, Müşteri ilişkilerinde dünya çapında yıllardır üst üste bir firma ödül alıyor ben ismini söylemiyim bir çoğu anlamıştır kim olduğunu Merak ettim şimdi, hangi firma? Bana samsung deme ama nolur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Merak ettim şimdi, hangi firma? Bana samsung deme ama nolur Apple ard arda 9 defa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2013 Apple ard arda 9 defa Aynı anlayışı buraya da yansıtırlar inşallah. 1-2 aya açıyorlar dükkanı Zorlu'da. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Arkadaşlar bir şey soracağım. Bir blog açmayı düşünüyorum. İçeriğinde tüketici hakları ile bilgilerin yer aldığı ama özelinde samsung'un bana yaşattıklarını gösteren bir site. İçeriğinde servis fişlerine, hakem heyeti kararlarına, servisin, müşteri hizmetlerinin ve Gold'un sözlü beyanlarına yereceğim. Yine şikayet vardaki yazışmalara, resmi facebook hesaplarındaki yazışmalara.Gold Bilgisayarın Avukatı ile mail üzerinden yaptığım yazışmalar olacak. Ve tabiki sorunlarla karşılaşan kullanıcıların nasıl bir yol izlemesi gerektiğine dair anlatımlar olacak. Gelelim esas soruya: Böyle bir şey yaparsam, yasal olarak başıma bela alır mıyım? Ya da nelere yer verip nelere yer vermezsem bu iş daha sağlıklı olur? Paramı almak için icraya başvurmam yeterli. Karara itiraz etmedikleri için o kesinleşti. Ama beni nisan ayından beri oyalıyorlar ya, ona sinir oldum. İllaki bir kampanya yapıp rahtlamam lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap