engin yapmış Oluşturma zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 8, 2013 nası olmuş? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Daz Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Siyah olsa daha Hoş olabilirdi bence. ama Orjinal durmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Rengin biraz sırıtması haricinde iyi bence. Üst tarafı sanırsam minderimsi benim taktırdığım kol dayamadan daha yumuşaktır diye düşünüyorum. Bir de benimkinde de olduğu ve paylaştığımda belirttikleri gibi vidalar biraz sırıtıyor. Kol dayamanın rengine boyatmamı önermişlerdi de uğraşmamıştım. Tabi işlev olarak işinizi görüyorsa bu söylediklerimin bir önemi yok Güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 siyahıda vardı ama orta konsol gri oldugu ıcın bunu sectım alt gri üst deri sıyah olsaydı onu alcaktım ama komple sıyah var.tskler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Çok güzel ama hala şansın varsa siyahı ile değiştir derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 hayırlı olsun,gayet güzel olmuş.küçük bir meblağ karşılığı üst döşemesini siyah deri ile deiştirirseniz daha iyi olabilir,bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 tesekkürler,evt taktırdıgım yer arkadasım zaten oda dedı kullan bıraz, sonra dösemeyı siyah kaplarız dedi uygun geldi bencede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Güzel olmuş....Siyah tercih edilebilirdi........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Özen Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 gayet güzel durmuş bende siyah taktırdım...rahat oluyor böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 güzel durmuş deri kısmı tekrar tekrar kaplanabilir basit bir işlem 15-20 dakika gibi bir sürede kullanışlı gözüküyor ama zamanla nekadar esniyeceğini ve çıkaracağı akustik sesleri izlemek lazım bir arkadaşıma da ısrarla tavsiye etmeme rağmen 300 tl verip konsolu titaniumlarla değiştirmek istediğini beyan etti eğer ilerde konsol taktırma gibi bir durum sözkonusu olursa benimle irtibata geçersiniz güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 hayırlı olsun güzel olmuş ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 siyah komple siyah gelıyo ama aracın orto konsol gri tamamen sırıtır dıye gri ıstedım ama ust derı kısmını sıyah derı kaplatcam arkadasım bu ısı yapıyo hallederız dedı bakalım.tsk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 güle güle kullanın gayet kullanışlı gözüküyor renk konusunda arkadaşlara katılıyorum siyah olsa biraz daha göze batmazdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Şah Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Konsal ihtiyaç bindiğim arabada konsol yoksa sağa doğru devriliyorum Koltuğa montajlı yaptırsaydın daha mı kullanışlı olurdu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap