Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 bedava almışsınız, fotoğrafları bekliyoruz. nihayet orta konsolu değiştirdim arkadaşlar.Titanyum orta konsolu taktırdım.Kolçaklı Orta Konsol+el freni körüğü+vites kolu+vites kolu körüğü+nikelaj 350 liraya aldım.70 lira da takmaya verdim (biraz zahmetli oldu).bana 420 ye patladı.Resimlerini çektim ama atamıyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrullah aslan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 işte resimler arkadaşlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 @emrullah aslan, hayırlı olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrullah aslan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 teşekkürler serdar bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Hayırlı olsun, fiyat da iyi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrullah aslan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Hayırlı olsun, fiyat da iyi.. teşekkürler bekir bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Çok güzel olmuş, orjinallik candır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrullah aslan Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 teşekkürler bu durumda orjinallik bozulmuş sayılmaz galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kudret C. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Arkadaşlar focus 2010 aracim için çıkma orta kol dayama ariyorum. Ankarada bulamadim. Bildiginiz bi yerde varsa yardimci olabilir misiniz acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eşref R. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 04.01.2018 - 00:37 tarihinde, Kudret C. yazdı: Arkadaşlar focus 2010 aracim için çıkma orta kol dayama ariyorum. Ankarada bulamadim. Bildiginiz bi yerde varsa yardimci olabilir misiniz acaba? Merhaba Kudret bende geçenlerde focus 2010 aldım ve kol dayama arıyorum. Siz taktırdınız mı? Vidalı mı yoksa geçirmeli olandan mı aldınız? Birde yaklaşık maliyeti ne oldu? İyi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap