Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Bukadar param var ve İngiltereden getirtebilirim diyenlere: http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-ford-focus-mk3-DAB-navigation-sat-nav-2011-2012-sd-maps-/171016590215?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item27d1621387#shId Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Bukadar param var ve İngiltereden getirtebilirim diyenlere: http://www.ebay.co.u...27d1621387#shId Bence değmez çok para Ayrıca bu navigasyon ekranları düşük çözünürlüğe sahip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Düşük mü? Gayet yeterli dibine girmedikçe anlamak bence güç tam tekniğinden habersizim öyle kabul ederek dedim. 4.2 yerine 5.0 tercih edilir bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Düşük mü? Gayet yeterli dibine girmedikçe anlamak bence güç tam tekniğinden habersizim öyle kabul ederek dedim. 4.2 yerine 5.0 tercih edilir bence. Benimki orjinal 4.2 High MFD olarak geçiyor bu navili ekranı ise Low MFD olarak geçiyor arada bariz fark var navili ekrana sürücü koltuğundan bakınca pikseller görülüyor tabii zevk meselesi benim hoşuma gitmeyen başkasının hoşuna gidebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 O da orijinal tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Benimki orjinal 4.2 High MFD olarak geçiyor bu navili ekranı ise Low MFD olarak geçiyor arada bariz fark var navili ekrana sürücü koltuğundan bakınca pikseller görülüyor Dediğinde haklısın 5" ekranlar Low MFD dir. Ben gözle bakıp sürücü koltuğundan piksel falan görmedim ama henüz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 5.0 örneği. Koltuktan fark edilecek gibi değil bence de ki fark etmemiştim ben yalan olmasın o yüzden emin değilim diyordum. Geçen gün çektiğim foto. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akin Oz Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Ebayden 140 liraya Western Europe V3 (BM5T-19H449-DAB) aldım. Yeni Ford Kugada sorunsuzca kullanıyorum. Türkçe sokak adları, yönlendirme ve menüleri var. Trafik yoğunluğunu (TMC) göstermiyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Bu sony resimlerde pek etkilemiyordu beni ama servise geldim canlısını görünce bayıldım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Bu navigasyonu biz smart peketli aracımza taktırabiliyor muyuz?Büyük ihtimal panel değişecek yine çünkü bende "nav" tuşu yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Bu navigasyonu biz smart peketli aracımza taktırabiliyor muyuz?Büyük ihtimal panel değişecek yine çünkü bende "nav" tuşu yok. servis takarmı bilmiyorum ama takılması mümkün. Ekran ve çerçeve değişimi temel olarak yeterli, okları kullanarak navigasyona ulaşabiliyorsunuz. ayrıca harita kartı ve anten gerekli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Ekran zaten navigasyonlu aracın ekranıyla aynı değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Ekran zaten navigasyonlu aracın ekranıyla aynı değil mi? değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 değil. O zaman bu iş maliyetli olur.En azından bizim ekranları alan çıkar.Ne olur Ozan sence bu işin maliyeti? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 (düzenlendi) O zaman bu iş maliyetli olur.En azından bizim ekranları alan çıkar.Ne olur Ozan sence bu işin maliyeti? serviste, ekran 2000 çerçeve 300 kart 600 (ebaydan alınabilir 50tl) panel 600 anten yok, dışardan alınması lazım(50tl) + KDV yaklaşık böyle. Haziran 20, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap