Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Evet, gps antenini de taktık.. kaldı sd kart.. o da nisanın ilk günlerinde geliyor inşallah.. navigasyon bilgileri, gösterge ekranına da aktarılabiliyor Ozan'ın programıyla ama buna ne o ne de ben cesaret edebildik.. Servet'in arabada yapmışlar Not: Ozan'ımın ellerine sağlık.. @Mertcan Çelik,'ın yanımızda olmaması ise ayrı bir ferahlık kaynağıydı.. Yoksa eminim ki "aha kırıldı, aha bozuldu, aha çıt etti" diye diye depresyona sokardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Evet, gps antenini de taktık.. kaldı sd kart.. o da nisanın ilk günlerinde geliyor inşallah.. navigasyon bilgileri, gösterge ekranına da aktarılabiliyor Ozan'ın programıyla ama buna ne o ne de ben cesaret edebildik.. Servet'in arabada yapmışlar Abi sonra ekranda başka şeyler çıkmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Abi sonra ekranda başka şeyler çıkmasın Bilemiyorum orasını Ramo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Bu navigasyon işine bir gün ben de gireceğim ama şimdilik bekliyorum Tan oto'da v4 navi sd kart var. Ama sadece Turkiye (tum avrupayi arabayla gezme niyetiniz yoksa yeterli zaten) Fakat fiyati beni benden aldi, seni sende birakmaz Kdv dahil 500tl. Neyse ki kdv dahil OEM olunca fiyatlar uçuk. Şöyle düşünelim, Navigasyon için 2500 lira fark isteniyor. Ne fark var peki. 4,2 yerine 5 inç ekran, bir de bu SD kart. Yani kart ucuzmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Bu navigasyon işine bir gün ben de gireceğim ama şimdilik bekliyorum OEM olunca fiyatlar uçuk. Şöyle düşünelim, Navigasyon için 2500 lira fark isteniyor. Ne fark var peki. 4,2 yerine 5 inç ekran, bir de bu SD kart. Yani kart ucuzmuş Benim aldigim kart cakma degil ki.. ayni kart.. orjinal.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Benim aldigim kart cakma degil ki.. ayni kart.. orjinal.. Ama servisten almadınız. İngiltere servisten alsanız bile bu fiyata yaklaşmanız pek mümkün değil. Ben de takipteyim, sizin fiyatı yakalarsam alacağım ben de Esasında bu ford'a özgü bir durum değil. Sanırım üretici firmalara ödenen telif hakları çok yüksek, ya da elimiz servise mahkum olunca fiyatlar uçuyor. Mesela mercedeste navigasyon istediğinizde 12 bin lira diyor adam, bmw 5 bin euro istiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Ama servisten almadınız. İngiltere servisten alsanız bile bu fiyata yaklaşmanız pek mümkün değil. Ben de takipteyim, sizin fiyatı yakalarsam alacağım ben de Esasında bu ford'a özgü bir durum değil. Sanırım üretici firmalara ödenen telif hakları çok yüksek, ya da elimiz servise mahkum olunca fiyatlar uçuyor. Mesela mercedeste navigasyon istediğinizde 12 bin lira diyor adam, bmw 5 bin euro istiyor. Servisten almamis olmam orjinal olmadigi manasina gelmez ki.. Neyse aslinda ayni seylerden bahsediyoruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Arkadaşlar Merhaba, Rus sitesinden ebay aracılığıyla almış olduğum sony navigasion kitini buğün gümrükten zar zor teslim aldım vergi dahi ödemeden Montajjı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nerede nasıl taktırabilirim acaba? Gelen parçalar; 5'' Ekran ve Çerçeve Sony Panel Gps Anteni alt kısmı Ne olduğunu bilmediğim kablo tüpü ve içerisinde bağlantı elemanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 1 April 2014 - 22:45 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Arkadaşlar Merhaba, Rus sitesinden ebay aracılığıyla almış olduğum sony navigasion kitini buğün gümrükten zar zor teslim aldım vergi dahi ödemeden Montajjı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nerede nasıl taktırabilirim acaba? Gelen parçalar; 5'' Ekran ve Çerçeve Sony Panel Gps Anteni alt kısmı Ne olduğunu bilmediğim kablo tüpü ve içerisinde bağlantı elemanı Hayırlı olsun... Maliyet ne oldu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Hayırlı olsun... Maliyet ne oldu acaba Maliyeti 400$ ancak alırsanız %100 gümrüge takılır benim akraba gümrükte zar zor alabildik. Komple paketi açıp içerigine bakıyorlar. Ben alırken birim fiyat 50$ girdirmiştim bu nedenle vergi vermedim. 3.75 TL ardiye ücreti alındı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Arkadaşlar Merhaba, Rus sitesinden ebay aracılığıyla almış olduğum sony navigasion kitini buğün gümrükten zar zor teslim aldım vergi dahi ödemeden Montajjı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nerede nasıl taktırabilirim acaba? Gelen parçalar; 5'' Ekran ve Çerçeve Sony Panel Gps Anteni alt kısmı Ne olduğunu bilmediğim kablo tüpü ve içerisinde bağlantı elemanı Tekirdağda kim takar bilmiyorum ancak forumda gerekli bilgiler olması lazım, bence kendiniz takabilirsiniz. Anteni takmak için tavan döşemesinin enazından kısmen sökülmesi gerekiyor, onu kendiniz yapabilirmisiniz bilemiyorum. Biz onun yerine farklı anten alıp göğüs plastiğine alttan sabitliyoruz. veya o antenide doğrudan ekrana takıp bizim gibi göğüs içersine sabitleyebilirsiniz ancak o şekilde çekermi bilmiyorum (ilk bağlantıda 1dk kadar sürüyor bağlanması). kablonunda anten için olması lazım detaylı fotoğraflarını eklerseniz anlarız. gümrük için %100 demeyelim, şans payı var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 (düzenlendi) Tekirdağda kim takar bilmiyorum ancak forumda gerekli bilgiler olması lazım, bence kendiniz takabilirsiniz. Anteni takmak için tavan döşemesinin enazından kısmen sökülmesi gerekiyor, onu kendiniz yapabilirmisiniz bilemiyorum. Biz onun yerine farklı anten alıp göğüs plastiğine alttan sabitliyoruz. veya o antenide doğrudan ekrana takıp bizim gibi göğüs içersine sabitleyebilirsiniz ancak o şekilde çekermi bilmiyorum (ilk bağlantıda 1dk kadar sürüyor bağlanması). kablonunda anten için olması lazım detaylı fotoğraflarını eklerseniz anlarız. gümrük için %100 demeyelim, şans payı var Kısaca resimleri paylaşayım; Anten; Ne olduğunu bilmediğim kablo; Kablo Tüpü; 5'' Ekran; Sony Panel; Bilmediğim başka bir bağlantı elemanı; Çerçeve; Nisan 1, 2014 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Kısaca resimleri paylaşayım; kablo antenin kablosu, tavandan ekrana kadar çekilmesi lazım. köpük tüp ve bağlantı parçasıda o kablo için olsa gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Bu panel bizimkilerle aynı ama bizde navigasyon yok. Neden ama neden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 (düzenlendi) kablo antenin kablosu, tavandan ekrana kadar çekilmesi lazım. köpük tüp ve bağlantı parçasıda o kablo için olsa gerek. O kadar para verdik nasıl taktırabilirim ki bunu benim takmam mümkün degil heleki tavandan ön kabine kadar kablo gelmesi sıfır araç için intihar olur Servis takabilir mi acaba ne kadar para ister sormaya korkuyorum. Nisan 1, 2014 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap