Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Muharrem B. yazdı: Navigasyon montajını yaptıktan sonra bu sesli yönlendirme olayını ben mi beceremedim yada böyle bir şey yok mu ve navigasyonu açtığımız her seferinde verdiği uyarıyı okeylememiz mi lazım. Birde konuyla ilgisi olmayabilir ama değişen panelle birlikte radyo frekanslarını kayıt ettiğimiz tuşlar eski panelde 6 adetti. Şimdiki panelde ise 10 farklı frekansı kayıt edebiliyoruz fakat 6'dan sonraki tuşlar kayıt etmiyor. Bunun için cd ünitesininde mi değişmesi gerekli. Ekran: BM5T-18C815-GM Navi Kart: V4.1 -ana ünite ile ekran arasında ses ileten kablo eksikse sesli yönlendirme çalışmıyor, bazı araçlarda yok. forumda vardır hangi pinler arası bağlanması gerektiği -uyarıyı her seferinde onaylamanız gerekiyor -muhtemelen panelin tanımlanması gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: -ana ünite ile ekran arasında ses ileten kablo eksikse sesli yönlendirme çalışmıyor, bazı araçlarda yok. forumda vardır hangi pinler arası bağlanması gerektiği -uyarıyı her seferinde onaylamanız gerekiyor -muhtemelen panelin tanımlanması gerekiyor. Cevabın için teşekkürler. Konuları araştırdım fakat ses işlemi için bir ibare bulamadım. Ne olarak arama yapsam ulaşabilirim ve tanımlama işlemini Focccus ile mi yapmam gereklidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Muharrem B. yazdı: Cevabın için teşekkürler. Konuları araştırdım fakat ses işlemi için bir ibare bulamadım. Ne olarak arama yapsam ulaşabilirim ve tanımlama işlemini Focccus ile mi yapmam gereklidir. Just had to run two wires from the screen to the radio, which were absent at all on the screen connector pin 6 and 12 come on the radio connector, respectively, 4 and 5 pin evet focccus ile 214 06 olmalı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Muharrem B. yazdı: Cevabın için teşekkürler. Konuları araştırdım fakat ses işlemi için bir ibare bulamadım. Ne olarak arama yapsam ulaşabilirim ve tanımlama işlemini Focccus ile mi yapmam gereklidir. Şimdi, Ozan Kar yazdı: Just had to run two wires from the screen to the radio, which were absent at all on the screen connector pin 6 and 12 come on the radio connector, respectively, 4 and 5 pin evet focccus ile 214 06 olmalı Ozan ın yazdığı gibi evet. C-Max in 2012 sonrası modellerinde de o kabloları çekmek gerekiyor, ekran ayarını da değiştirdikten sonra çalışacaktır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: Just had to run two wires from the screen to the radio, which were absent at all on the screen connector pin 6 and 12 come on the radio connector, respectively, 4 and 5 pin evet focccus ile 214 06 olmalı Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ozan ın yazdığı gibi evet. C-Max in 2012 sonrası modellerinde de o kabloları çekmek gerekiyor, ekran ayarını da değiştirdikten sonra çalışacaktır... Bilgi için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayılırım focus 3 titanyum aracımda geri görüş kamerası ve park sensörü yok bu yüzden park sensörü sordum servise araçla entegre değil ön tarafa küçük parça koyuluyor dedi.Bende kamera araştırmasına girdim ve bu konuya denk geldim aracımda sony sistem var navigasyon filan istemiyorum sadece taktıracağım geri görüş kamerasının araba ile entegre çalışmasını istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor.Konuyu biraz okumaya çalıştım ancak çok uzun olduğu için verimli okuyamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayılırım focus 3 titanyum aracımda geri görüş kamerası ve park sensörü yok bu yüzden park sensörü sordum servise araçla entegre değil ön tarafa küçük parça koyuluyor dedi.Bende kamera araştırmasına girdim ve bu konuya denk geldim aracımda sony sistem var navigasyon filan istemiyorum sadece taktıracağım geri görüş kamerasının araba ile entegre çalışmasını istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor.Konuyu biraz okumaya çalıştım ancak çok uzun olduğu için verimli okuyamadım. Geri görüş kamerası braketi geri görüş kamera modülü ve fakra soket ve teslsat çekmeniz gerekli ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 (düzenlendi) Düşündüğüm kamera resimdeki gibi bagaj açma yerine takiliyor bunu sony nin ekranına entegre edebilirmiyim? Mart 20, 2017 Mahmut C. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 sony ekranda çalışması için orijinal kamera (ve modül) olması gerekiyor. yada ruslardan özel modül almanız lazım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Temin edebileceğimiz yer varmı türkiye de yoksa hangi siteden temin edebiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Elimde oem kamera ve braket mevcut düşünürseniz iletişime geçersiniz ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Kusura bakmayın cahilliğime verin lütfen bu kamera olunca herşey tamam oluyor mu ki 4'' lık ekran ile entegre çalışır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Şimdi, Mahmut C. yazdı: entegre çalışır mı? Mevcut ekranın arkasına bakmak lazım eğer kamera girişi varsa olur. Önceki sayfalarda var mavi fakra girişi olmalı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Tamam teşekkürler bi araştırayım var mı yokmu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2017 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Önceki sayfalarda var mavi fakra girişi olmalı... hayır sarı. mavi gps anteni. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap