Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Arkadaşlar, benim araç style ya, titanium olup da geniş ekran navigasyon taktıranlardan çıkan titanium teybi benim araca takarsak titanium gibi çalışır mı, bluetooth, otomatik park vs? bir de netten aradım hiç bulamadım, var mı bildiğiniz elinde boşta kalan titanium teyp.? Sizdeki kucuk ekran style mi? Eski style'larda da titaniumdaki buyuk ekrandan vardi. Bende oyle.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Sizdeki kucuk ekran style mi? Eski style'larda da titaniumdaki buyuk ekrandan vardi. Bende oyle.. Evet küçük ekranlı benimki, o zaman eski style teybi bulsak da olur gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Evet küçük ekranlı benimki, o zaman eski style teybi bulsak da olur gibi. Olur hiçbir sıkıntısı da olmaz Aliniklar bölümüne konu acarsan mutlaka satan bulunur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Evet küçük ekranlı benimki, o zaman eski style teybi bulsak da olur gibi. Ben 5" navigasyonlu ekran taktirdim. Dolayisiyla eski ekranim, cercevesi vs bosa cikti. Ama bir sure elimde tutmayi dusunuyorum. Yenisine gps anten ve gps kart almam lazim. Sonra deneyip sorun cikmazsa eskisini satmayi dusunuyorum. Dusunurseniz daha sonra haberlesiriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Arkadaşlar, benim araç style ya, titanium olup da geniş ekran navigasyon taktıranlardan çıkan titanium teybi benim araca takarsak titanium gibi çalışır mı, bluetooth, otomatik park vs? bir de netten aradım hiç bulamadım, var mı bildiğiniz elinde boşta kalan titanium teyp.? Bluetooth varmı sizde? Yoksa çalışmaz onun modülü ayrı. Park sensörünü gösterir. Otomatik park talimatlarını gösterir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Bluetooth varmı sizde? Yoksa çalışmaz onun modülü ayrı. Park sensörünü gösterir. Otomatik park talimatlarını gösterir. A tabi.. Bluetooth yoksa aracta, bt calismaz, ekranla alakasi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Evet ondan yok ama ben bluetoothlu teyp takılınca çalışması gerektiği kanaatine varmıştım, yanılmışım demek ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Evet ondan yok ama ben bluetoothlu teyp takılınca çalışması gerektiği kanaatine varmıştım, yanılmışım demek ki. Parcacida modül var. Tesisatı varmı bilmiyorum ama burda takan usta var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Sony panel degil ama... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 1000 lira değerlendi hadi yine iyisiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Sony panel degil ama... Güle güle kullan. Ben Sony panel ve çerçevede aldın sanmıştım. Bu ekrana göre çerçevede yeni değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Güle güle kullan. Ben Sony panel ve çerçevede aldın sanmıştım. Bu ekrana göre çerçevede yeni değil mi? Çerçeve de tuş takımı da yenilenmiş.. Ozan'ın ki gibi olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Çerçeve de tuş takımı da yenilenmiş.. Ozan'ın ki gibi olmuş Bu eski fotoğrafmı? 5inç çerçeveye tam oturmuş.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 1 March 2014 - 15:41 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı: Bu eski fotoğrafmı? 5inç çerçeveye tam oturmuş.? Abi çerçeveyi değişmezsen böyle oluyor Kartını öncede sokman lazım ayrıca bunda birde naviyi açmak için kumandayı kullanmak lazım. Alperen abide sd kart girişi yukarda açıkta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Sony panel bulmak bu kadar mi zor ya? Eni konu plastik çerçeve, tuş takimi! Bulunanin da fiatini anlamak güç zaten! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap