Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 ne kadara aldınız acaba? 10,50Pound... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 (düzenlendi) 10,50Pound... yaklaşık 40,00 tl civarı! süper.. ekran+çerçeve+tuş takımı ne kadara mal oldu? Mart 5, 2014 Selçuk Özmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 yaklaşık 40,00 tl civarı! süper.. Buy Now olanlar en ucuz 50pound. Acik artirma olanlari takip etmek lazim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Buy Now olanlar en ucuz 50pound. Acik artirma olanlari takip etmek lazim.. ekran+çerçeve+tuş takımı toplam ne kadara mal oldu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 ekran+çerçeve+tuş takımı toplam ne kadara mal oldu? Ben söyleyeyim biraz dost işi olduğundan o fiyata bulmanız zor,yani rakam telafuz etmek bir anlam ifade etmeyecek gibi... Ama eminim araştırırsanız sizde uygun birşeyler bulabilirsiniz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Ben söyleyeyim biraz dost işi olduğundan o fiyata bulmanız zor,yani rakam telafuz etmek bir anlam ifade etmeyecek gibi... Ama eminim araştırırsanız sizde uygun birşeyler bulabilirsiniz.... Ben de dost işi olduğundan açıktan yazmadım abi. Arkadaşı özel mesaj ile bilgilendirmiştim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Ebaya baktım kayıt süreci çok karisik ayrıca kredi kartım yok etrafimdada bu işlerden anlayan yok. Eğer satan olursa farkını veririm. YÖNETIM: cep telefonu silinmiştir. Alınıklar bölümüne bekleriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Ebaya baktım kayıt süreci çok karisik ayrıca kredi kartım yok etrafimdada bu işlerden anlayan yok. Eğer satan olursa farkını veririm. Numaram 05425185160 Ebaya baktım kayıt süreci çok karisik ayrıca kredi kartım yok etrafimdada bu işlerden anlayan yok. Eğer. Sd kart satan olursa farkını veririm. Numaram 05425185160 Kayıt olayı kolay da, kredi kartı yoksa o iş biraz sıkıntı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Sanal kart oluşturmak için kredi kartına gerek yok diye biliyorum ancak emin değilim. Eğer bu dediğim doğruysa internet bankacılığını kullanarak sanal kart ile alışveriş yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 That's all folks... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 V.4.1 çıktı bu eski 2013 http://www.ebay.com/itm/171249128641?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Ebay'da var ama fiyat çok yüksek. Ebaydan rus sitesinde bulduğum sistemi satın aldım Ebaydan 430$ umarım gümrüğe takılamdan elime ulaşır. Satıcı 50$ olarak gösterecek faturayı ve kutuya hediyedir diye işaretleyecek. Aldığım Sony Panel+ 5'' Ekran+ Çerçeve+ GPS anteni+ GPS Kiti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 V.4.1 çıktı bu eski 2013 biliyorum da onlara vereceğim paraya ben komple sistemi aldım.. gerek yok şimdilik.. bunu da çok ucuza aldım zaten.. üstelik böyle sealed pakette olanı bulmak da zor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Peki bu kartin bir kopyasını baska bir hafıza kartına kopyalayamiyormuyuz. Calismiyor mu elinde olan varsa ben de almak istiyorum. Kopya da olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Peki bu kartin bir kopyasını baska bir hafıza kartına kopyalayamiyormuyuz. Calismiyor mu elinde olan varsa ben de almak istiyorum. Kopya da olabilir çalıştırabilen yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Peki bu kartin bir kopyasını baska bir hafıza kartına kopyalayamiyormuyuz. Calismiyor mu elinde olan varsa ben de almak istiyorum. Kopya da olabilir çalıştırabilen yok. çok araştırdım.. rus forumlarını bile karış karış gezdim ama söylenen şu: şuan için mümkün görünmüyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap