Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Nero cd kopyalama programı ile image (imeyc) olarak kopyalanirsa olması gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 (düzenlendi) Nero cd kopyalama programı ile image (imeyc) olarak kopyalanirsa olması gerekir. O kadar kolay olsa millet 100lerce dolar verip yurtdışından almaz hocam. Kopyalar çalışmıyor Mart 8, 2014 Ramazan V. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 İmkansız diye bir şey yoktur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 7 March 2014 - 15:06 tarihinde, Özer Aksu yazdı: V.4.1 çıktı bu eski 2013 http://www.ebay.com/itm/171249128641?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Ebay'da var ama fiyat çok yüksek. Ebaydan rus sitesinde bulduğum sistemi satın aldım Ebaydan 430$ umarım gümrüğe takılamdan elime ulaşır. Satıcı 50$ olarak gösterecek faturayı ve kutuya hediyedir diye işaretleyecek. Aldığım Sony Panel+ 5'' Ekran+ Çerçeve+ GPS anteni+ GPS Kiti Sizinki örnek olur inşallah gelirse bizde deneriz aynı yolu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Nero cd kopyalama programı ile image (imeyc) olarak kopyalanirsa olması gerekir. Hayat bukadar kolay olsa keşke Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Sizinki örnek olur inşallah gelirse bizde deneriz aynı yolu Satıcı paazartesi kargoya verecek. Gelişmeleri buradan paylaşırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Satıcı ebay dan kargoyu russian post ile göndermiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 9 March 2014 - 12:22 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Satıcı ebay dan kargoyu russian post ile göndermiş Hayırlısı,inşallah sağ salim ulaşır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cemil Kabran Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 arkadaşlar 2013 focus style aracıma titanyum sony panel takabilirmiyim.aracımda otomatik park var bluetooth yok sony panel bana sesli komut,bluetooth gibi özellikleri sağlar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 arkadaşlar 2013 focus style aracıma titanyum sony panel takabilirmiyim.aracımda otomatik park var bluetooth yok sony panel bana sesli komut,bluetooth gibi özellikleri sağlar mı? Taktirirsiniz ama sesli komut ve bluetooth olmaz. Onlarin panelle alakasi yok. Modulleri ayri... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cemil Kabran Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Taktirirsiniz ama sesli komut ve bluetooth olmaz. Onlarin panelle alakasi yok. Modulleri ayri... 3 ay kullanılmış orjinal sony panel komple buldum bluetooth benim için önemli sesli komut olmasada olur tavsiye edermisiniz?bluetooth modülü ve direksiyon kumanda bulabilirmiyim bu modül benim ses sistemine uyar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 3 ay kullanılmış orjinal sony panel komple buldum bluetooth benim için önemli sesli komut olmasada olur tavsiye edermisiniz?bluetooth modülü ve direksiyon kumanda bulabilirmiyim bu modül benim ses sistemine uyar mı? Bulabilmeniz baglantilariniza ve sabriniza bagli.. Diger husus bilgimin disinda.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 bluetooth modülü ve direksiyon kumanda bulabilirmiyim bu modül benim ses sistemine uyar mı? Sony panelden daha kolay bulunur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 ankara güven fordda var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Tan oto'da v4 navi sd kart var. Ama sadece Turkiye (tum avrupayi arabayla gezme niyetiniz yoksa yeterli zaten) Fakat fiyati beni benden aldi, seni sende birakmaz Kdv dahil 500tl. Neyse ki kdv dahil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap