Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Tan oto'da v4 navi sd kart var. Ama sadece Turkiye (tum avrupayi arabayla gezme niyetiniz yoksa yeterli zaten) Fakat fiyati beni benden aldi, seni sende birakmaz Kdv dahil 500tl. Neyse ki kdv dahil O ne yahu ayıp günah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Tan oto'da v4 navi sd kart var. Ama sadece Turkiye (tum avrupayi arabayla gezme niyetiniz yoksa yeterli zaten) Fakat fiyati beni benden aldi, seni sende birakmaz Kdv dahil 500tl. Neyse ki kdv dahil Ohhhhhaaa brrrrrrr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Kufur etse daha az sasirirdim.. 500 dedi adam. Agiz dolusu 500.. Utanmadan, sikilmadan, gayet ciddi bir sekilde 500 diye yapistirdi cevabi. Kdv dahil 500.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Kufur etse daha az sasirirdim.. 500 dedi adam. Agiz dolusu 500.. Utanmadan, sikilmadan, gayet ciddi bir sekilde 500 diye yapistirdi cevabi. Kdv dahil 500.. Abi yazılım parası var içinde normal o fiyat. 3 kuruşluk plastik parçasına 250 tl ödüyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Abi yazılım parası var içinde normal o fiyat. 3 kuruşluk plastik parçasına 250 tl ödüyoruz Ya bu yazilim parasini Ingiliz, Alman, Amerikan daha uyguna aliyor da, Ford en harika yazilimini bize mi satiyor? Neyse, cok pahali bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Ya bu yazilim parasini Ingiliz, Alman, Amerikan daha uyguna aliyor da, Ford en harika yazilimini bize mi satiyor? Neyse, cok pahali bence. Ebay ile mi kıyaslıyoruz, servis fiyatı aldın mı abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Ebay ile mi kıyaslıyoruz, servis fiyatı aldın mı abi ? Elbette serviste ebay kadar ucuz degildir de, ebay'de satanlar camiden mi calmislar Yakup'um? Neden ucuz? Sonucta bunun fasonu yok ki, mecbur orjinal olacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Eski sürüm değer kaybeder elinde kalır, kazalılar olur çalınan olur olur da olur. Ben yazılım için verilen paraya bu kadar şey yapılmamasını savunuyorum bundan öte saçmalıklar var çünkü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Eee sonuç ne şimdi 500₺ verip alacakmısın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 500 ün üzerine biraz daha konur navigasyonu olan iyi bir multimedya takılır, keyifle binilir bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Eee sonuç ne şimdi 500₺ verip alacakmısın? Abi yukarida fotolarini koymustum. Ben ingiltereden 50liraya aldim. Ay sonunda geliyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Abi yazılım parası var içinde normal o fiyat. Bugün 200-300 TL'ye en iyisinden bir navigasyon cihazı alıyorsan ve beraberinde Tele Atlas veya Başarsoft'dan ömür boyu ve sınırsız güncelleme hakkı sağlanıyorsa ben 500TL'de yazılım geliştirme bedeli ötesinde bir şeyler görürüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Bugün 200-300 TL'ye en iyisinden bir navigasyon cihazı alıyorsan ve beraberinde Tele Atlas veya Başarsoft'dan ömür boyu ve sınırsız güncelleme hakkı sağlanıyorsa ben 500TL'de yazılım geliştirme bedeli ötesinde bir şeyler görürüm. Yukarda o cümlemi tamamlamaya çalışmıştım. Maaliyeti 5 lira etmez tüm plastik parçası için 250 lira ödüyoruz. Bu yine normal dedim haksız mıyım Bazen çok basit görülüyor yani yazılım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Abi yukarida fotolarini koymustum. Ben ingiltereden 50liraya aldim. Ay sonunda geliyor.. Okumuştum ve çok sevinmiştim,sonra bir aksilik olduda yeniden daha fazla bir meblaya almak durumunda kalıyorsun gibi anladım...şimdi yeniden sevindim o vakit.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Okumuştum ve çok sevinmiştim,sonra bir aksilik olduda yeniden daha fazla bir meblaya almak durumunda kalıyorsun gibi anladım...şimdi yeniden sevindim o vakit.. Seni seviyorum sayın abim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap