Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 O kadar para verdik nasıl taktırabilirim ki bunu benim takmam mümkün degil heleki tavandan ön kabine kadar kablo gelmesi sıfır araç için intihar olur Servis takabilir mi acaba ne kadar para ister sormaya korkuyorum. atla deve değil takılır tabi ki, kaç para isterler bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 bir şey merak ettim araç düz titanium sanırım (modeli önemi yok aslında) tr de olmayan ve standart özellikte olmayan bir donanım oluyor. takıldıktan sonra servise bakıma arızaya vs gittiğinde donanım uçmaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 bir şey merak ettim araç düz titanium sanırım (modeli önemi yok aslında) tr de olmayan ve standart özellikte olmayan bir donanım oluyor. takıldıktan sonra servise bakıma arızaya vs gittiğinde donanım uçmaz mı? Uçmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 bir şey merak ettim araç düz titanium sanırım (modeli önemi yok aslında) tr de olmayan ve standart özellikte olmayan bir donanım oluyor. takıldıktan sonra servise bakıma arızaya vs gittiğinde donanım uçmaz mı? eğer gidipte o modulu güncellemeye çalışmazlarsa, hadi diyelim güncellediler takılı olana göre değilde orjinale göre güncellemeye çalışmazlarsa birşey olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Uçmaz. Çok iddialı konuşmuşun fakat eğerki bir software update yapılırsa ve orjinal donanıma göre uygulanmaya çalışırsa herşey saçmalayabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Çok iddialı konuşmuşun fakat eğerki bir software update yapılırsa ve orjinal donanıma göre uygulanmaya çalışırsa herşey saçmalayabilir. Olasılıklı olunca kime faydası var kafayı bulandırmasından başka. Tırt bişey olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Olasılıklı olunca kime faydası var kafayı bulandırmasından başka. Tırt bişey olmaz Bırak alla sen. Risk risktir. Ama risk analizi diyede birşey var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 güncelleme esnasında modül soruyor mu sistem/yükleyici acaba, eğer böyle bir durum var ise takıldıktan sonra servise bu modül güncellemesi yapılmaması gerektiği en az 3 defa söylenebilir. diğer husus, bu sistem monte edilince sync ne olur acaba? konuşan abla ingilizce veya rusçaya mı döner yoksa farklı bi yerdemi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 güncelleme esnasında modül soruyor mu sistem/yükleyici acaba, eğer böyle bir durum var ise takıldıktan sonra servise bu modül güncellemesi yapılmaması gerektiği en az 3 defa söylenebilir. diğer husus, bu sistem monte edilince sync ne olur acaba? konuşan abla ingilizce veya rusçaya mı döner yoksa farklı bi yerdemi? Alayını soruyor ama servis elemanları olaya "next next next" diye yaklaştıkları için ekrana kurukafa dahi koysan nato kafa nato mermer. Dil olayı modül bazlı değil anladığım kadarıyla. Yani araçta tek bir dil yok. Desteklenen bütün diller yüklü. Yada kendi içinde bir şekilde hallediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 sistemi kurarken usta muhakkak sync dil ayarına girmeli, allah korusun acil durumda rusca olarak 112 aranırsa sıkıntı olur veya mil hesabı filan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 sistemi kurarken usta muhakkak sync dil ayarına girmeli, allah korusun acil durumda rusca olarak 112 aranırsa sıkıntı olur veya mil hesabı filan sync ayrı bir modul. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 (düzenlendi) arkadaş yaptırsın bakalım, orjinalci olmama karşın hesaplısını bulursam bende taktırabilirim çok uğraştırmazsa. Nisan 2, 2014 Volkan Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 arkadaş yaptırsın bakalım, orjinalci olmama karşın hesaplısını bulursam bende taktırabilirim çok uğraştırmazsa. Bu parçaların hepsi orjinal Volkan Bey daha hesaplısı ancak çıkma bulunabilir. O da şans ! Servisle görüştüm servis montajını yapamayız, dışarıdan alınan bir parçanın montajını yapmıyoruz dendi. Şimdi bir usta bulup taktırmak şart oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 nereden aldınız, ford my touch 5" dedikleri değil sanırım, focus sony navigasyon kit(sd card da var resimde gördüğüm kadarıyla) değilmi? orjinalden kastım satın alındığından farklı donanım olması. tuning yapan elektronikçiler bence rahatlıkla yapabilir, önden pazarlıkla hesaplı olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 nereden aldınız, ford my touch 5" dedikleri değil sanırım, focus sony navigasyon kit(sd card da var resimde gördüğüm kadarıyla) değilmi? orjinalden kastım satın alındığından farklı donanım olması. tuning yapan elektronikçiler bence rahatlıkla yapabilir, önden pazarlıkla hesaplı olabilir Ford my touch denilen dokunmatik Ve Microsoft Sync Özellikli olan model genellikle amerika menşeili focuslarda var. Benim almış olduğum sony panelli 5'' ekranlı tr'de Titanium tekno pakette sunulan model. Satın alındığından farklı donanım demekle neyi kastettiniz anlamadım. Sonuçta hepsi sonradan takılabilen parçalar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap