Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 tekno ile alakası yok, navigasyon ayrı paket, smart üzerine alınıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 İstanbulda Bu paneli ve anteni taktırabileceğim yer var mı acaba fiyat ve yer konusunda yardımcı olabilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 hayırlı günler Yeni başlık açmayarak konuyu hortlatayım dedim.Smart paket aracım navigasyon multimedia taktırmayı düşünüyorum.Servisleri gezdiğimde söylenen şey hep aynı oldu. Cylone marka 8'' multimedia var ve taktırmak istesem sony panelimin değişeceği söylendi.Sony panelimi değiştirmeden multimedia desteği alamazmıyım. En son çare olmuyorsa da Aydın abinin yaptığı gibi sadece taktırırım navigasyon öyle gezinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Merhaba Arkadaşlar Benim aracımda Focus 2012 style versiyon bu ürünleri nereden ve nasıl temin edebilirim. Otomatik park sistemim olduğu için Çin malı ürünleri kullanmak istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Merhaba Arkadaşlar Benim aracımda Focus 2012 style versiyon bu ürünleri nereden ve nasıl temin edebilirim. Otomatik park sistemim olduğu için Çin malı ürünleri kullanmak istemiyorum Üyeliğinizi doğru şekilde tamamlayın lütfen.Bu bilgiler de forumda mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 sync ayrı bir modul. Peki Sync'de gerçekten dil ayarı var mı? Niye soruyorum, ben göstergeyi değiştirdiğimde teybin dili bir anda ingilizce oldu, sync'de konuşan hanım arkadaş da ingilizce konuşmaya başladı (km göstergesi Türkçe ama). Ben de oturdum internete bunu nasıl Türkçe yapabiliriz diye, bir şeyler de buldum. Koştum aracın başına. Aracı çalıştırdım, bir baktım Türkçe geri gelmiş. Sonra internette bulduğum şeyi uygulamaya çalıştım, ingilizce vs yapabilir miyim diye ama, ayarlar kısmında benim bulduğum linkte yazan seçenekleri göremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Peki Sync'de gerçekten dil ayarı var mı? Niye soruyorum, ben göstergeyi değiştirdiğimde teybin dili bir anda ingilizce oldu, sync'de konuşan hanım arkadaş da ingilizce konuşmaya başladı (km göstergesi Türkçe ama). Ben de oturdum internete bunu nasıl Türkçe yapabiliriz diye, bir şeyler de buldum. Koştum aracın başına. Aracı çalıştırdım, bir baktım Türkçe geri gelmiş. Sonra internette bulduğum şeyi uygulamaya çalıştım, ingilizce vs yapabilir miyim diye ama, ayarlar kısmında benim bulduğum linkte yazan seçenekleri göremedim.Var ama sizin diliniz beyinde kayıtlı otomatik tanır ve geçer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Üyeliğinizi doğru şekilde tamamlayın lütfen.Bu bilgiler de forumda mevcut Merhaba Yakup Üyelik ile ilgili güncellememi yaptım Bilgine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Merhaba Arkadaşlar Benim aracımda Focus 2012 style versiyon bu ürünleri nereden ve nasıl temin edebilirim. Otomatik park sistemim olduğu için Çin malı ürünleri kullanmak istemiyorum Orjinali ucuza bulmak kolay değil. Parçaları tek tek almaya kalkınca çok yüksek rakamlar çıkıyor. Konuyu baştan sona bir inceleyin. Size fikir verecektir ne yapılabileceği konusunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Peki Sync'de gerçekten dil ayarı var mı? Niye soruyorum, ben göstergeyi değiştirdiğimde teybin dili bir anda ingilizce oldu, sync'de konuşan hanım arkadaş da ingilizce konuşmaya başladı (km göstergesi Türkçe ama). Ben de oturdum internete bunu nasıl Türkçe yapabiliriz diye, bir şeyler de buldum. Koştum aracın başına. Aracı çalıştırdım, bir baktım Türkçe geri gelmiş. Sonra internette bulduğum şeyi uygulamaya çalıştım, ingilizce vs yapabilir miyim diye ama, ayarlar kısmında benim bulduğum linkte yazan seçenekleri göremedim. normalde araçta tek bir dil seçeneği var abi, göstergeden ayarlanan. ancak sync ona bağlımı değilmi bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 merhaba arkadaslar benim 2011 model focus 3 style hb kasa aracım var. şuanda bluetooth,sesli konuşma,usb müzik dinleyebilme,direksiyondaki tuşlardan sesi acıp kısma,gelen telefon aramalarını açıp kapabilme tuşları aktif olarak çalışmaktadır. nette sony müzik sistemi buldum komple set halinde sadece navigasyon yok. bu ürünü alırsam bluetooth,usb,sesli konuşma özellikleri çalışırmı bilgi verirseniz sevinirim. bu arada dün aracımı servise götürdüm. servisteki ustalar aracım için sony müzik sisteminin sadece görüntüden ibaret olacağını ve suanda hali hazırda çalışan yukarıda yazdığım özelliklerin çalışmayacağını söylediler.bilgi verirseniz sevinirim Orjinal sony sistemden bahsediyoruz değil mi? Servisteki ustalar en acilinden o işi bıraksınlar, gidip ev işlerine filan yardım etsinler bence, daha faydalı olurlar.. o özellikleri barındıran modüllerin hiçbiri değiştireceğiniz parça içerisinde değil ki.. Eğer fiyatı uygunsa, değiştirmeye değer diyorsanız bence hiç durmayın.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-focus-2012-ve-sonrasi-icin-orjinal-sony-teyp-156464557/detay/ linkteki sony müzik sistemi biraz fiyatı pahalı kaç lira verilir bu ürüne ortalama Dediginiz ozellikler calisir.. Ama fiyat cok pahali.. Sirf goruntu icin degmez.. islev olarak bir artisi olmayacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Para çokomel eğrisi. Size kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 İlgili konularımızı -bu konu dahil- araştırırsanız takan arkadaşların fiyatları ile bunu yorumlayabilirsiniz. Yetkili servis pahalı olur her zaman doğrudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 arkadaşlar bu panel çerçeve ekrandan bende üye olmadan aldım takdırdım fakat bu ekrana geri görüş kamerasıda bağlamak istiyorum onun için bir modüle ve kameraya ihtiyacım var bu modülün parça kodunu aynı zamanda kameranın parça kodunu bilen ve bu ürünleri bulabileceğim bir yer var mı acaba? saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap