Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 Boşuna uğraşmaya değmez hocam OEM bir cihaz al tak bence. Astarini geçiyor fiyat değmez Orjinal her zaman iyidir ya. Navimate cyclone falan markalarda 1000 tl civari zaten aralarında uçurum yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2014 Orjinal her zaman iyidir ya. Navimate cyclone falan markalarda 1000 tl civari zaten aralarında uçurum yok Cylone icin 1800 tl fiyat verdiler oto park destekleyen model icin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2014 Boşuna uğraşmaya değmez hocam OEM bir cihaz al tak bence. Astarini geçiyor fiyat değmez Bence arada çok fark olmayacaksa uğraşmaya değer. Hem görünüş,hem kullanım hem de orjinallik açısından çok daha iyi olur Sony sistem takılırsa. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cemil Kabran Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 2013 focus style aracım için çıkma orjinal sony teyp almak istiyorum uyum sıkıntısı yaşarmıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 2013 focus style aracım için çıkma orjinal sony teyp almak istiyorum uyum sıkıntısı yaşarmıyım Konu başlığını incelermisiniz ? Cevabı bulacaksınız sizde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kodaz Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar benim ford focus 2013 tdci titanium smart tekno paket aracım var ABD 8 inç navigasyon getirteceğim burdaki araçlarda çalışırmı veya çalısması için hangi parçaları almam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim. Eylül 24, 2014 Ahmet Kodaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Arkadaşlar benim ford focus 2013 tdci titanium smart tekno paket aracım var ABD 8 inç navigasyon getirteceğim burdaki araçlarda çalışırmı veya çalısması için hangi parçaları almam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim. Tüm parçaları getirseniz bile iki sorun çözülemiyordu. Birincisi FM bandında çift haneli radyolara ulaşamıyorsunuz. İkincisi, Avrupa haritalarını bu sistem ile çalıştıramıyorsunuz. Ayrıca Amerika epeydir sync 2 kullanıyor. Bence biraz daha beklemeli. Yakında focus 3,5 ile bu sistemin Avrupa versiyonu gelecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Arkadaşlar benim ford focus 2013 tdci titanium smart tekno paket aracım var ABD 8 inç navigasyon getirteceğim burdaki araçlarda çalışırmı veya çalısması için hangi parçaları almam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz sabredin makyajlı sistemi edinin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Tüm parçaları getirseniz bile iki sorun çözülemiyordu. Birincisi FM bandında çift haneli radyolara ulaşamıyorsunuz. İkincisi, Avrupa haritalarını bu sistem ile çalıştıramıyorsunuz. Ayrıca Amerika epeydir sync 2 kullanıyor. Bence biraz daha beklemeli. Yakında focus 3,5 ile bu sistemin Avrupa versiyonu gelecek.. #110 Frequency band and step değeri benim araçta 01-for Europe diye kayıtlı 03-for USA 04-for Japan değerleri var. Bu değer belki de fm band aralığının ayarı için kullanılıyordur. Çünkü Japonya'da da ABD gibi FM aralığı farlı (76-90MHz) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kodaz Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Yakup Bey Makyajlı focus ülkemize nezaman gelecek fiyatları bellimi? Veya makyajlı focuslara takılan Sync2 bizim araçlarda çalışırmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Yakup Bey Makyajlı focus ülkemize nezaman gelecek fiyatları bellimi? Veya makyajlı focuslara takılan Sync2 bizim araçlarda çalışırmı? Abd'den aldıklarınızdan daha kolay olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kodaz Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Yakup bey ben zaten bu koç gurubunu bu yönden çok kınıyorum birkaç kez müşteri hizmetlerini arayıp bu sıkıntımı onlarada söyledim araç getiriyorsun 70-80 Bin tl satıyorsun ama bir navigasyonu bize çok görüyorsun piyasadaki en ucuz ve alt donanımdaki araçlarda var bizim focusda yok aracı almayacağım araç çok yakışıklı dayanamadım aldım tek eksiği navigasyon onuda bulmak için elimden geleni yapıyorum yan sanayi takmak istemiyorum. Alman malı alpha s700 var sitede acemi olduğum için link ekleyemiyorum bu navigasyondan bilginiz varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Yakup bey ben zaten bu koç gurubunu bu yönden çok kınıyorum birkaç kez müşteri hizmetlerini arayıp bu sıkıntımı onlarada söyledim araç getiriyorsun 70-80 Bin tl satıyorsun ama bir navigasyonu bize çok görüyorsun piyasadaki en ucuz ve alt donanımdaki araçlarda var bizim focusda yok aracı almayacağım araç çok yakışıklı dayanamadım aldım tek eksiği navigasyon onuda bulmak için elimden geleni yapıyorum yan sanayi takmak istemiyorum. Alman malı alpha s700 var sitede acemi olduğum için link ekleyemiyorum bu navigasyondan bilginiz varmı. Onun için farklı başlıklarımız mevcut lütfen onları inceleyiniz otosan'ın önerdiği 3 marka var. Navigasyon sistemi focus'da var zaten fabrikasyın alabiliyorsunuz, problem dokunmatik ise o zaman Avrupa'da yoktu koç'a özel durum değil, makyaj ile birlikte bu ülke de de dokunmatik ekran olacak sorun bu ise tabi. İlgili başlıklara bakmanız dileği ile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kodaz Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Yakup bey sync2 2013 titanium focuslara uyarmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Yakup bey sync2 2013 titanium focuslara uyarmı? uymasına uyar ama çalışması için ne gerekecek gelmeden/almadan/sökmeden bilemeyiz. Yani tesisatta değişiklik vs gerekebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap