Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 (düzenlendi) @Özer Aksu çerçeve kodları (5" ekran için): Sony olmayan için: BM51-18835-CF3JA6 (finis 1767557) Sony'li sistem için: BM51-18835-HA3JA6 (finis 1763951) Mart 5, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Onur YÜCESAN Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Arkadaslar navigasyonun sd karti icin servisle gorustum parca kodunu istedim vermek istemediler ama sonuc olarak aldim. Arastirdim ama dogru parca mi karar veremedim. Yardimlarinizi bekliyorum. Parca kodu: gm5t-19h449-ga Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 5 dakika önce, Ümit Onur YÜCESAN said: Arkadaslar navigasyonun sd karti icin servisle gorustum parca kodunu istedim vermek istemediler ama sonuc olarak aldim. Arastirdim ama dogru parca mi karar veremedim. Yardimlarinizi bekliyorum. Parca kodu: gm5t-19h449-ga Hangi versiyon için ? Güncel verslariyonlar için aşağıdaki şekilde 2014 Western Europe (V4.1) EM5T 19H449 DAB 2015 Western Europe (V5.0) EM5T-19H449- DAC 2016 Western Europe (V6.0) EM5T-19H449 DAD Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Onur YÜCESAN Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 30 dakika önce, Özer Aksu said: Hangi versiyon için ? Güncel verslariyonlar için aşağıdaki şekilde 2014 Western Europe (V4.1) EM5T 19H449 DAB 2015 Western Europe (V5.0) EM5T-19H449- DAC 2016 Western Europe (V6.0) EM5T-19H449 DAD Bana hangi versiyon oldugunu bilmediklerini soylediler. Muhtemelen son versiyondur dediler. Aracin modeline gore soylediler ama sizin verdiginiz numaralara uymuyor. Bende oem 5" ekran var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Bana hangi versiyon oldugunu bilmediklerini soylediler. Muhtemelen son versiyondur dediler. Aracin modeline gore soylediler ama sizin verdiginiz numaralara uymuyor. Bende oem 5" ekran var. Verdiğim kodlar 5" MFD ekran içindir parça numaraları globaldir. Gm5t ile başlayan parça kodu fordda yok kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 On 03.12.2015 at 15:24, Doğan Kurban said: Yav aç telefonundan google haritaları.Bluetooth ile de telefonu bağla oooh mismis.Ben öyle yapıyorum valla.Arabadan da bir güzel yönlendiriyorki tadından yeme de yanında yat Doğan Bey yazınızı yeni fark ettim. Bluetooth ile telefonu bağladığınızda telefonun ekranını mı araca klonluyorsunuz yoksa sadece sesinden mi faydalanıyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdi, Aşkın K. said: Doğan Bey yazınızı yeni fark ettim. Bluetooth ile telefonu bağladığınızda telefonun ekranını mı araca klonluyorsunuz yoksa sadece sesinden mi faydalanıyorsunuz? Sadece ses için bluetooth. Görsel takip telefondan yapıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 (düzenlendi) 49 dakika önce, Ümit Onur YÜCESAN said: Arkadaslar navigasyonun sd karti icin servisle gorustum parca kodunu istedim vermek istemediler ama sonuc olarak aldim. Arastirdim ama dogru parca mi karar veremedim. Yardimlarinizi bekliyorum. Parca kodu: gm5t-19h449-ga sanki gm5t dokunmatik ekran için gibi .. 5" için iki kod da ben vereyim. Özer'in verdiği ile ne fark var bilmiyorum. Ama bunlar da doğru 2015: A66SX-19H449-KD 2016: A66SX-19H449-KE Mart 8, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Onur YÜCESAN Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 2 dakika önce, Özer Aksu said: Verdiğim kodlar 5" MFD ekran içindir parça numaraları globaldir. Gm5t ile başlayan parça kodu fordda yok kardeşim Ben mi yanlis anladim onlar mi yanlis verdi ama 3 dakika önce, Özer Aksu said: Verdiğim kodlar 5" MFD ekran içindir parça numaraları globaldir. Gm5t ile başlayan parça kodu fordda yok kardeşim Ben mi yanlis anladim onlar mi anlamadim ama tekrar bi gorusmek lazim o zaman. Tesekkurler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Sadece ses için bluetooth. Görsel takip telefondan yapıyorum. Acaba diyerek 5 sn de olsa heyecanlandım inşallah birisi yazılımsal yada kolay bir yöntem ile şu ekran klonlamayı çözerde en azından şu 8" ekranın hakkını veririz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Onur YÜCESAN Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 (düzenlendi) 6 dakika önce, Murat Kavuk said: sanki gm5t dokunmatik ekran için gibi .. 5" için iki kod da ben vereyim. Özer'in verdiği ile ne fark var bilmiyorum. Ama bunlar da doğru 2015: A66SX-19H449-KD 2016: A66SX-19H449-KE 300tl fiyat verince heyacanlanmistim :-) aracin2013 oldugunu soyledim bu kodu verdiler. 51 dakika önce, Özer Aksu said: Hangi versiyon için ? Güncel verslariyonlar için aşağıdaki şekilde 2014 Western Europe (V4.1) EM5T 19H449 DAB 2015 Western Europe (V5.0) EM5T-19H449- DAC 2016 Western Europe (V6.0) EM5T-19H449 DAD Ozer bey bu kodlardaki haritalarda Türkiye standart olarak buluyor mu? Mart 8, 2016 Ümit Onur YÜCESAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Ozer bey bu kodlardaki haritalarda Türkiye standart olarak buluyor mu? Verdiğim kodlar tüm Avrupa ve Türkiyeyi kapsıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Onur YÜCESAN Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 2 dakika önce, Özer Aksu said: Verdiğim kodlar tüm Avrupa ve Türkiyeyi kapsıyor. Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Focus 3 için geri görüş kamerası için gerekli parçalar geri görüş kamera modülü geri görüş kamera montaj şekli geri görüş kamerası fakra soketler 2 adet lazım ekranın arkası için gps anteni navigasyon kartı ekran arka bağlantısı ilk görüntü 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim Yeniçeri Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Selamlar, Konuyu takip ediyorum ve uygun yer aradım ancak sizlere sorum için uygun şekilde yönlendirmenizi rica ederim. 2014 Style araca 2014 titanium x paketten çıkma (sync'li) sony ünite takılsa çalışır mı? Eğer modifikasyon yapmak gerekirse ne gibi bağlantı aparatları gerekir? Sizlerle parça numaralarını da sonradan paylaşabilirim. Şuan style araç üzerinde en baz radyo ve ünite var. (Bluetooth yok, ekran mono vb.) Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap