Ünal Öztop Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 Aydın bey resimler açılmıyor bir bilginiz var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekta Güz Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Merhaba Arkadaşlar, ben 2016 Model Trend X aldım. Bende navigasyon ve sony panel kurmak istiyorum. Anladığım kadarıyla Sd kart, Gps anteni, 5 inç ekran, sony tuşları ve panel e ihtiyacım var. 2016 model için uygun olan ürünlerin kodlarını nereden bulabilirim. Ve uygun fiyatlı aynı zamanda güvenilir alışveriş yapabileceğim adresleri merak ediyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Yusuf Yekta Güzel yazdı: Bende navigasyon ve sony panel kurmak istiyorum. Anladığım kadarıyla Sd kart, Gps anteni, 5 inç ekran, sony tuşları ve panel e ihtiyacım var. 2016 model için uygun olan ürünlerin kodlarını nereden bulabilirim. 2016 için uygun parça diye bir şey yok. Bahsettiğiniz radyo teyp sistemi mk3 kasada mevcut. Makyajlı kasada böyle bir donanım mevcut değil. İlla bunu takıp kullanacağım derseniz bütün parçaları mk3'ün uygun parçaları olmak kaydıyla teyp, ekran, tuş takımı, sync modülü, gps modülü, gps anteni ve sd karta ihtiyacınız var. Direksiyondaki radyo tuşlarınız tuşlarınız muhtemelen çalışmaz. Bunun dışında başka bir sorun büyük ihtimalle olmaz. Ama öngörülmeyen başka ne olur bilemem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekta Güz Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 46 dakika önce, Semih O. yazdı: 2016 için uygun parça diye bir şey yok. Bahsettiğiniz radyo teyp sistemi mk3 kasada mevcut. Makyajlı kasada böyle bir donanım mevcut değil. İlla bunu takıp kullanacağım derseniz bütün parçaları mk3'ün uygun parçaları olmak kaydıyla teyp, ekran, tuş takımı, sync modülü, gps modülü, gps anteni ve sd karta ihtiyacınız var. Direksiyondaki radyo tuşlarınız tuşlarınız muhtemelen çalışmaz. Bunun dışında başka bir sorun büyük ihtimalle olmaz. Ama öngörülmeyen başka ne olur bilemem. O zaman bunu Sayfa 33 teki kodlu aygıtlar temin edildikten sonra benim focusuma da kullanılabilir olarak mı anlamalıyım @Semih O. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Yusuf Yekta Güzel yazdı: O zaman bunu Sayfa 33 teki kodlu aygıtlar temin edildikten sonra benim focusuma da kullanılabilir olarak mı anlamalıyım @Semih O. ? Kullanılabilir evet, ancak hangi fonksiyonların sağlıklı çalışıp çalışmayacağını bilemeyiz. En azından ben bilmiyorum. Ben daha önce mk3'ün ekran, teyp ve tuş takımını araçta denedim. (Mk3 ekranının görüntü kalitesini beğenmediğim için kullanmadım) Parçalar bütünlük içinde olduğu sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Eğer sync modülünün pin dizilimi de aynıysa o da sorunsuz çalışır diye düşünüyorum. Özetle bence çalışmaması için bir neden yok. Deneyip görmek gerek. Ancak ben mesuliyet kabul etmem 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Özetle bence çalışmaması için bir neden yok. Deneyip görmek gerek. Ancak ben mesuliyet kabul etmem Ben hiç kabul etmem ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben hiç kabul etmem ? Ben de onu dedim, Gürkan amca varken mesuliyet bana mı düşer dedim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Gürkan abi kabul etmezse bende etmem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Ben de onu dedim, Gürkan amca varken mesuliyet bana mı düşer dedim ? Amca mı vışşş Sen şu eski profil fotonu koysana bi bişey deniycem ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Amca mı vışşş Sen şu eski profil fotonu koysana bi bişey deniycem ? Hahahahah. İmzalayıp, postayla yollarım abi ? Ben aldım mesajı ama şindi kovarlar bizi burdan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekta Güz Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 30 dakika önce, Semih O. yazdı: Kullanılabilir evet, ancak hangi fonksiyonların sağlıklı çalışıp çalışmayacağını bilemeyiz. En azından ben bilmiyorum. Ben daha önce mk3'ün ekran, teyp ve tuş takımını araçta denedim. (Mk3 ekranının görüntü kalitesini beğenmediğim için kullanmadım) Parçalar bütünlük içinde olduğu sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Eğer sync modülünün pin dizilimi de aynıysa o da sorunsuz çalışır diye düşünüyorum. Özetle bence çalışmaması için bir neden yok. Deneyip görmek gerek. Ancak ben mesuliyet kabul etmem Anladım, mesuliyetlik bi durum yok zaten göze alırsam beni bağlar teşekkür ederim tekrardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Yusuf Yekta Güzel yazdı: Anladım, mesuliyetlik bi durum yok zaten göze alırsam beni bağlar teşekkür ederim tekrardan sürekli kalın,büyük,italik farklı font vs kullanımı forum düzeni için yasaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Yusuf Yekta Güzel yazdı: Anladım, mesuliyetlik bi durum yok zaten göze alırsam beni bağlar teşekkür ederim tekrardan Sana kolay gelsin Yekta o halde Yardım gerekirse burdayız, şu yazı karakterini düzeltirsen iyi olur bu arada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekta Güz Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 28 dakika önce, Ozan Kar yazdı: sürekli kalın,büyük,italik farklı font vs kullanımı forum düzeni için yasaktır. 27 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sana kolay gelsin Yekta o halde Yardım gerekirse burdayız, şu yazı karakterini düzeltirsen iyi olur bu arada. Teşekkürler, Tamam dikkat edeceğim önceki forumdan alışkanlık haline geldi yazı tipi biraz farklıydı da orada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 (düzenlendi) Navigasyon montajını yaptıktan sonra bu sesli yönlendirme olayını ben mi beceremedim yada böyle bir şey yok mu ve navigasyonu açtığımız her seferinde verdiği uyarıyı okeylememiz mi lazım. Birde konuyla ilgisi olmayabilir ama değişen panelle birlikte radyo frekanslarını kayıt ettiğimiz tuşlar eski panelde 6 adetti. Şimdiki panelde ise 10 farklı frekansı kayıt edebiliyoruz fakat 6'dan sonraki tuşlar kayıt etmiyor. Bunun için cd ünitesininde mi değişmesi gerekli. Ekran: BM5T-18C815-GM Navi Kart: V4.1 Şubat 22, 2017 Muharrem B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap