ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 serviste, ekran 2000 çerçeve 300 kart 600 (ebaydan alınabilir 50tl) panel 600 anten yok, dışardan alınması lazım(50tl) + KDV yaklaşık böyle. Hay maşallah.Eskiden haritaya bakardık uzun yolda o neyimize yetmiyor.Şehiriçi için de Allah mahalle bakkallarına zeval vermesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Hay maşallah.Eskiden haritaya bakardık uzun yolda o neyimize yetmiyor.Şehiriçi için de Allah mahalle bakkallarına zeval vermesin. parçacıları takip etmek diğer bir seçenek örneğin bana maliyeti 550tl gibi standart navili panelle birlikte. Aydın abininki daha da düşük olsa gerek sony panelle birlikte. Bildiğim yerlerde yok şuan bu parçalardan en azından bu fiyatlara, ama takip edince denk gelebiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Hay maşallah.Eskiden haritaya bakardık uzun yolda o neyimize yetmiyor.Şehiriçi için de Allah mahalle bakkallarına zeval vermesin. National Geographic geçen sayıda güncellenmiş Türkiye Kara Yolları haritası verdi =) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Çok güzel bir araç almışsın iyi günlerde kullan. Dün Aydın'a gittim; gideceğim adres açık halde elimde yoktu fakat yakınlarında ara seçeneği ile çok rahat bir şekilde buldum ve bir kez daha iyi ki uğraşmışım dedim. Ford navigasyonda beni en çok etkileyen şey; çok hızlı rota hesaplaması. Oldukça memnunum navigasyondan. Abi bende rotadan saparsam eski rotaya geri döndürmek için bayağı uğraşıyor sendede öylemi? atıyorum bornovadan karşıyakaya gideceğim o altınyoldan götürmek istedi ben çevreyoluna çıktım, ilk kavşaktan geri dönmemi istiyor altınyoldan götürmek için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2013 Abi bende rotadan saparsam eski rotaya geri döndürmek için bayağı uğraşıyor sendede öylemi? atıyorum bornovadan karşıyakaya gideceğim o altınyoldan götürmek istedi ben çevreyoluna çıktım, ilk kavşaktan geri dönmemi istiyor altınyoldan götürmek için Eko - Hızlı-Kısa seçimine bağlı olarak yapıyor onu. Kısa seçtiysen nereye dönersen dön kısa olarak hesapladığı rotaya çevirmeye çalışıyor; Hızlı seç. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 bide avrupa versiyonlarındaki SONY Teyp olacak ki tadından yenmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 bide avrupa versiyonlarındaki SONY Teyp olacak ki tadından yenmez. Avrupa'da bundan daha iyisi henüz yok. Senin dediğin My Ford Touch sanırım o ülkemize de Avrupa'ya da ilerleyen zamanda eklenecek. Yada başlığı okumadın tam; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Avrupa'da bundan daha iyisi henüz yok. Senin dediğin My Ford Touch sanırım o ülkemize de Avrupa'ya da ilerleyen zamanda eklenecek. Yada başlığı okumadın tam; Ewt bahsettiğim SONY teyp bunlar. eski titanium ve ghialarda standarttı sony teyp, şimdi ise bazı titaniumlarda var bazılarında yok. Çevremde bazen karşılaşıyorum SONY teypli arabaya ayrı bir hava katıyor ve çok şık duruyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 2013 Nisanda aldığım focus titanium+smart paketli arabama navigasyon ekranı taktırmak istiyorum ama Sony müzik sisteminden de vaz geçmek istemiyorum. Bu konunun en başındaki kurulum (Ekran ve anten kurulumu) benim için olabilir sanırım. Ama emin olamadım. Böyle bir sistemin bana maliyeti ne kadardır? Ve nereden edinebilirim? Benim ekranımda sd kart girişi mevcut değil. Ekranı değiştirmem şartmıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 (düzenlendi) 2013 Nisanda aldığım focus titanium+smart paketli arabama navigasyon ekranı taktırmak istiyorum ama Sony müzik sisteminden de vaz geçmek istemiyorum. Bu konunun en başındaki kurulum (Ekran ve anten kurulumu) benim için olabilir sanırım. Ama emin olamadım. Böyle bir sistemin bana maliyeti ne kadardır? Ve nereden edinebilirim? Benim ekranımda sd kart girişi mevcut değil. Ekranı değiştirmem şartmıdır? navigasyon zaten ekran üzerinde başka birşeyle bağlantısı yok. yani sonyden vazgeçmeden taktırmanız mümkün. Yapılması gerekenler; ekran değişimi, çerçeve değişimi(yada kestirilebilir), anten, ve harita. Ekran parçacıda 350tl ufak tefek çizikleri var. (konusu var EZPAR) Çerçeve bildiğim parçacılarda yok, otosan fiyatı yaklaşık 400tl yurtdışından vs temin edilebilir. anten 50tl civarı, ebayda 10dolara filan var ama kalitesi fark ediyormu bilmiyorum harita ebayda 20 euro civarı(2012 haritası) elinizde zaten sony varken bence bu kadar masrafa girmek yerine harici bir cihaz alıp cama yapıştırarak kullanın derim. Kasım 8, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Altunel Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Arkadaşlar bu sony paneli yetkili serviste taktırabilir miyiz? Taktırmak istesek ne kadara mal oluyor? Bu arkadaş yurtdışından getirtmiş sanırım. Ben navigasyon falan değil sadece sony panelini taktırmak istiyorum. Mümkün mü acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Arkadaşlar bu sony paneli yetkili serviste taktırabilir miyiz? Taktırmak istesek ne kadara mal oluyor? Bu arkadaş yurtdışından getirtmiş sanırım. Ben navigasyon falan değil sadece sony panelini taktırmak istiyorum. Mümkün mü acaba? Çıkması dahi (ekran,çerçeve,panel) 700TL civarında, servisi sen hesap et işte burdan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Arkadaşlar bu sony paneli yetkili serviste taktırabilir miyiz? Taktırmak istesek ne kadara mal oluyor? Bu arkadaş yurtdışından getirtmiş sanırım. Ben navigasyon falan değil sadece sony panelini taktırmak istiyorum. Mümkün mü acaba? araç F2mi? profile göre öyle? bu başlık F3 için, sizin aracınızda panel vs şeklinde ayrı değil komple teyp değişmesi gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Altunel Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 araç F2mi? profile göre öyle? bu başlık F3 için, sizin aracınızda panel vs şeklinde ayrı değil komple teyp değişmesi gerekiyor. Bu hafta yeni bir focus alacağım kısmetse. Bayiyle anlaştım fakat 56000 tl ye titanium+sunroof+renkli yb 2012 model 15000 bir sedan focus buldum. Sony hariç şimdiki smart paketin her şeyi var. Acaba onu alıp sony taktırmak daha mantıklı mı diye sordum. Ama sanırım pazartesi 0 km alacağım. Titanium+smart paketlerde yb küçük ekran değil mi? Küçük ekransa serviste hemen değiştirirler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Titanium+smart paketlerde yb küçük ekran değil mi? Küçük ekransa serviste hemen değiştirirler mi? Küçük, varsa değişirler yoksa değişim nasıl olsun ayrıca oldukça pahalı olur. Sitedeki yönlendirmeleri kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap