Müstekim Akgün Oluşturma zamanı: Mart 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 10, 2013 Sizce Nasıl Olmuş ? Öncesi... Yapım Aşaması... Sonrası... Pek belli olmuyor ama anca böyle çekebildim evden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 güzel bir çalışma,fakat tampon altı lip`in kenar kısımlarını da bordo ya boyamanız halinde dahada güzel olacaktır.tıpkı focus rs lerdeki,gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Müstekim Akgün Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Öncelikle Teşekkür ediyorum,dediğiniz gibi yapıcaktım ama aynı renk tonunu bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 evet renk tonunu bulmak sıkıntılı olabiliyor,piyasada gerekli çeşitlilik yok.sıprey olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Müstekim Akgün Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Sadece ana renklere önem veriliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Eline sağlık iyi çalışma olmuş........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Müstekim Akgün Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Teşşekürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aytekin Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 sen beğendiysen sıkıntı yok bu tarz şeyler kişiye ait zevkler üzerine ağırlıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 konu biraz eski ama yazayım, sanayideki boyacılar arabanın rengine göre sprey boya yapabiliyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap