Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 benzinli düşünüyorsanız subaru Ları düşünün derim ... Yapma 2.0 Forester 150 PS - 196 Nm Tork ve 4 ileri otomatik için mi ? Hemde 110 bin TL.. kalsın..Uzak kalsın hatta.. Honda CR-V al daha iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 (düzenlendi) Hemde 110 bin TL 110 000 tl ise kalsın subaru impreze sti 210 000 tl olmuş ... Mart 13, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 (düzenlendi) Normal kullanım ağırlıklı olup yine de nadir de olsa biraz kaygan/bozuk zeminli yola çıkmak isteyip de hacimli bir araç arayanlar için şu anda bence Kuga iyi bir fırsat, fazla etrafa bakmaya ve araştırmaya gerek yok. Mart 13, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 vergisi yok birşeyi yok , bende defender alayım diyorum en temizi ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 (düzenlendi) , geçende audi'yi yerden yere vurmuştunuz ..., çakma diye tabir edeceğimiz bir otomobil markası değil bence, baya baya kocaman amblemi var ...imitasyon değil ... wtcc'de boy gösteren hatta yanlış bilgi olmasın şampiyonluklar alan bir marka . Yani otomobil sektöründe her kulvarda boy gösteren bir marka ... kalkıpta ; chevrolet bence sadece corvette ve benzeri otomobillerdir diyorsanız , ozaman ford 'ta gt40 , mustang , f150 v.b gerisi çakma diyebilirmiyiz tabiki hayır ... amerikan ve avrupa versyonları olarak 2 ye ayrılıyor diyebiliriz, çakma demek , çok acımazsız olur bence Captiva tabii ki çakma Chevrolet dir. Captiva dediğiniz araba G Korede mühendisliği yapılmış güney korede üretilen Daewoo Winstar modelidir. Korede o isimle satılır. Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde chevroletnin imajı yüksek diye Chevrolet ismiyle satılır. Aynı clio symbolün Türkiyede artık üretilmeyip Dacia Loganın burnuna röno amblemi basıp Dacia Loganın Dacia Logandan daha pahalıya Clio Symbol diye satıldığı gibi. Captiva Chevrolet değil de Daewoo captiva adıyla gelse kim alırdı. Hiç kimse Captiva için çakma Chevrolet tabiri en iyi tanımlama olur bence . Ama cuze mesela öyle değil. GMin pek çok ülkeden mühendisinin tasarımcısının ortak olarak geliştirip ürettiği global bir modeldir. Zaten ABDde de satılıyor Cruza.. Ama Captiva ...Hayır. Anavatanında satılmayan Chevroletye çakma dan başka ne denir. ... Mart 13, 2013 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Rav4 ün asfalt üzerindeki yol tutuş ve tutunmasının Kuga'dan iyi olacağına pek inanasım gelmiyor nedense. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Rav4 ün asfalt üzerindeki yol tutuş ve tutunmasının Kuga'dan iyi olacağına pek inanasım gelmiyor nedense. İnanma zaten abi yukardaki video aşırı normal tamamen elektronik kontrol ile Toyota reklamı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 opel antara değilmi bu yahu ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 opel antara da alman malı değil o da kore malı .. Hepsinin ortak atası winstorm . Her ülkeye tutulabileceği isimle yollanıyor. Captiva da Winstorm max adı ile satılan daha büyük versiyon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Çakma çakma çakma ..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 (düzenlendi) Peki yeni Kuga nın üretim yeri neresi Almanya mı bilen var mı? bide ecoboost 180 PS olanın torku kaçtır acaba, fordun sitesinde göremedim, eğer 240 NM ise bu 1650 kg lık bir araçta insanı üzermi acaba? Mart 13, 2013 İsa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde chevroletnin imajı yüksek diye Chevrolet ismiyle satılır. bütün avrupa ve güney amerikada satılıyor ... ... captiva güney kore 'de çıkmış bir suv , evet ama aveo gibi , cruze gibi bunlar değişik isimlerle satılıyor amerikada ... öyle bir konuşulduki bende tr deki chevrolet markasının çakma olmadığını anlatmaya çalıştım , kardeşime aveo aldırttım ; amerikada sonic olarak satılmakta .....ayrıca amerikada dizel araba alanı dövüyorlar ; orada neden satılsın ki zaten ... tutturdunuz çakma çakma diye ... marka captiva nin arkasında , servisini yedek parçasını sağlıyor ; görüntüsü 2013 model özellikle gayet başarılı , kronoik ne bir motor arızası var nede bir sorunu ... kaldıki G.kore taş gibi otomobil yapar ... kore kaplanı http://www.chevrolet.com/captiva-sport-crossover.html - linktede bahsi geçiyor ... amerikada chevrolet ; captivayı tanımıyor diye birşey yok ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Peki yeni Kuga nın üretim yeri neresi Almanya mı bilen var mı? bide ecoboost 180 PS olanın torku kaçtır acaba, fordun sitesinde göremedim, eğer 240 NM ise bu 1650 kg lık bir araçta insanı üzermi acaba? Kuga kategorimizde bunlara ulaşabilirsiniz ayrıca kuga yı bayilerde test edebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 opel antara da alman malı değil o da kore malı .. Hepsinin ortak atası winstorm . Her ülkeye tutulabileceği isimle yollanıyor. Captiva da Winstorm max adı ile satılan daha büyük versiyon. Şu daewoo adam gibi servis ve yedek parça sağlayacaksa bana , 7 sıra koltuklu olanını alırım ... ha chevrole olmuş ha daewoo , ha kia ... önemli olan işlevsel oturaklı olması ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Peki yeni Kuga nın üretim yeri neresi Almanya mı bilen var mı? bide ecoboost 180 PS olanın torku kaçtır acaba, fordun sitesinde göremedim, eğer 240 NM ise bu 1650 kg lık bir araçta insanı üzermi acaba? Kuganın üretim yeri almanya Saarlouis Fransa sınırında. 180 ps olanın da torku 240 Nm Kuga başlığında bir hyundaicini yorumunu verdim üzmediği aşikar. Bence asıl soru 6 ileri klasik otomatiğin üzüp üzmeyeceği ? Ki AEe göre biraz üzüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap