mehmet st 703 Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2011 2000 cc benzinli motor için yapılacak carbon clean işleminden ne kadar verim alabilirim araç 122 000 km de bana yardımcı olabiilecek kimse varmııııı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2014 Konuyu hortlatayım. Benim 1.0 EB 26 bin km yi geçti, önümüzdeki ay senesi dolduğundan 30 bin bakımını yaptırcam. Bakımdan önce carbon clean yaptırsam mı diye düşünüyorum. Bu yaz 5500 km uzun yol yaptım. Ancak 30 dk boyunca 4000 devirde kullanmadım. En fazla 15 dk 3000 civarında gitmişimdir. Önümüzde de uzun bir kış olduğunu ve uzun yol yapmayacağımı varsayarsak carbon clean yaptırsam faydası olur mu? Daha da önemlisi bu motora CC nin bir zararı olurmu (teknolojik ya biraz). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2014 @Fatih Mehmet USLU, sürekli şehir içi kısa mesafe kullanmıyorsan bence gerek yok. Çabuk ısınan sıcak kanlı bir motor, kurumlanma minimal düzeyde olur. Zararı olmaz ama masrafa yazık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
mehmet st 703
2000 cc benzinli motor için yapılacak carbon clean işleminden ne kadar verim alabilirim araç 122 000 km de bana yardımcı olabiilecek kimse varmııııı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap