Ozan Kar Oluşturma zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 12, 2013 (düzenlendi) Selamlar, ST tipi pedal takımı ararken, Rus forumunda bir adam buldum. Türkiye'ye gönderiyormuş. Ödemeyi PayPal dan alıyor ve kayıtlı posta ile gönderim yapıyor. Listesinde ıvır zıvırdan DRLye kadar bir çok ürün var. Katalogtaki fiyatlar rusya rublesi satıcıya mail atınca dolar olarak söylüyor, örneğin 600 ruble için 19usd istedi. Katalog: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtwHzy5QqryjdDlSNXd4VWpMRGRPS1BKOGh0MVhIZnc#gid=0 Mail adresi: focus3ru@gmail.com Ben bahsettiğim pedal takımı için bugun ödeme yaptım, yarın postaya vereceğini söyledi. Mart 12, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Ozan pedal takimi ne kadar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 rus sitesinde araman pek bi manali olmus. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Skolka diye soracan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Paylasim icin tesekkurler <br />Guzelmis baya ya rastgele bastim bi fotoya yan aynalar icin yagmurda su gelmesin diye korumalik bile var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 (düzenlendi) rus sitesinde araman pek bi manali olmus. Ozan pedal takimi ne kadar ? 19 USD rus sitesinde araman pek bi manali olmus. Nasıl birşeyse başka yerde bulamadım önce ebayda Hong Kongta birinde vardı 25 dolar. TRye göndermiyor, mesaj attım 5USD dedi etti 30USD adamın ilandaki resmi google görsellerde arayınca bu adamı buldum çaktım maili shipping dahil 19USD dedi aldım ayak dayama ve beyaz 3. fren lambasıda alıcam sanırım Asıl bu ruslardan F3 için gemi okuyan yazan program bekliyorum ben F2ye yapmışlar otomatik kapı kilidi ecomode göstergede RDS filan açtık not: bu mesaja özellikle ciddi cevap yazılmıştır Mart 12, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Buna bayildim ya yarin bende ufak tefek siparis vericem bisiler<br />http://imageshack.us/a/img222/5308/15218076.jpg<br /><br />Ozan bide adama direk mail attin degil mi inglizce heralde ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Buna bayildim ya yarin bende ufak tefek siparis vericem bisiler<br />http://imageshack.us/a/img222/5308/15218076.jpg<br /><br />Ozan bide adama direk mail attin degil mi inglizce heralde ? Evet direk mail, ingilizce. Panjurları gördünmü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Buna bayildim ya yarin bende ufak tefek siparis vericem bisiler http://imageshack.us/a/img222/5308/15218076.jpg Ozan bide adama direk mail attin degil mi inglizce heralde ? Evet direk mail, ingilizce. Panjurları gördünmü? Bakamadim herseye maci izliyorum devre arasinda ilk 10 fotoya baktim. Mac bitsin bakicam hepsine. Heycanlandim ya Adamsin Ozan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 beyaz fren lambasinin resmini gonder bendeki ile karsilastirayim, eger bendekinin aynisi ise beyazi gonderirim sendekini gonderirsin cebinden de para cikmamis olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 (düzenlendi) beyaz fren lambasinin resmini gonder bendeki ile karsilastirayim, eger bendekinin aynisi ise beyazi gonderirim sendekini gonderirsin cebinden de para cikmamis olur. aynısı olmasına gerek yok abi bendekiyle aynıysa süper olur Abi fark şudur: Bendeki fabrikanın taktığı kırmızı. ST spoileri takınca ondan söküp buna taktım fıskiye dışında fark yok yerine cuk oturdu. Bu arada olası takasa karşılık, bendekinin fıskıyesi bu spoilere göre modifiye edildi, havya ile normal ucu kapatılıp yeni delik açıldı yoksa cama değil yere sıkıyordu. arkadaşlar bugün beyaz fren lambasını da takıp denedim, şimdilik beyazda karar kıldım. bunlarda fotolar, kırmızı kırmızı beyaz Mart 12, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Galiba bendeki bunun aynisi.. Yarin bakar sana soylerim. Kutusunda duruyor sifir parca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Galiba bendeki bunun aynisi.. Yarin bakar sana soylerim. Kutusunda duruyor sifir parca. Müsaitsen arıyımmı abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Pedallar güzelmiş Ozan...Memnun kalırsan bende alacağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Telefonla baktim ama kadran falan yok galiba degil mi. Pedallar hem cok guzel hem de uygun. Aslinda almak lazim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap