Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Telefonla baktim ama kadran falan yok galiba degil mi. Pedallar hem cok guzel hem de uygun. Aslinda almak lazim. Orjinal parça olarak 3,5" dot matrix ekran var sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 çok ilgi çekici aksesuarlar gördüğümüz piyasada bulunanlardan farklılar mk 2.5 için olan bir dosyası yok mu bu adamın ? ozan sana zahmet kovalar mısın benim için? (bazı parçaları mk 2.5 içinde uyumlu gözüküyor ayna şapkası kontak anahtarı yuvası ve birkaç tane daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 @, Şimdi bakıyorumda pedal takımlarında ayak dinlendirme bölümü olanlarda var senin aldığında yok Foot rest olanından mı alsam bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Orjinal parça olarak 3,5" dot matrix ekran var sadece. Ondan bende de var galiba :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 @, Şimdi bakıyorumda pedal takımlarında ayak dinlendirme bölümü olanlarda var senin aldığında yok Foot rest olanından mı alsam bende Benim aldığım STnin orjinalinde olan tıp o yüzden birazda bu kadar aradım. Montaj için delmek filanda gerekmiyor. ST yazanlar vidali mesela. Birde siyah yuvarlak plastikli olan var oda eski kasaninkiymis. Food rest olarak ayrı tek bir ürün var ben ondan alicam. çok ilgi çekici aksesuarlar gördüğümüz piyasada bulunanlardan farklılar mk 2.5 için olan bir dosyası yok mu bu adamın ? ozan sana zahmet kovalar mısın benim için? (bazı parçaları mk 2.5 içinde uyumlu gözüküyor ayna şapkası kontak anahtarı yuvası ve birkaç tane daha Mail aticam şimdi tekrar sorarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Benim aldığım STnin orjinalinde olan tıp o yüzden birazda bu kadar aradım. Montaj için delmek filanda gerekmiyor. ST yazanlar vidali mesela. Birde siyah yuvarlak plastikli olan var oda eski kasaninkiymis. Food rest olarak ayrı tek bir ürün var ben ondan alicam. Mail aticam şimdi tekrar sorarım. Şimdi mail attım cevap verdi paypal kabul ediyorum diye hesap açıyım dedim paypaldan kart istiyor ben sandımki paypal hesabıma para yüklicem atmden ordan alıcak adam kredi kartı hoş olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Şimdi mail attım cevap verdi paypal kabul ediyorum diye hesap açıyım dedim paypaldan kart istiyor ben sandımki paypal hesabıma para yüklicem atmden ordan alıcak adam kredi kartı hoş olmadı PayPal kredi kartından çekip adama yollar, kredi kartın yoksa, istersen birşekilde bana yolla ben adama gönderirim. Şimdi çıkıyorum gerekirse ararsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 PayPal kredi kartından çekip adama yollar, kredi kartın yoksa, istersen birşekilde bana yolla ben adama gönderirim. Şimdi çıkıyorum gerekirse ararsın. Annemden falan alırım kartı ya sorun değil teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 PayPal kredi kartından çekip adama yollar, kredi kartın yoksa, istersen birşekilde bana yolla ben adama gönderirim. Şimdi çıkıyorum gerekirse ararsın. Annemden falan alırım kartı ya sorun değil teşekkür ederim Paypal dünyanın en güvenli sistemi diyebilirim. Rahat ol güvenlik aşamaları sıkabilir . Yardımcı olurum bende. Sen bana yollarsın felan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 çok ilgi çekici aksesuarlar gördüğümüz piyasada bulunanlardan farklılar mk 2.5 için olan bir dosyası yok mu bu adamın ? ozan sana zahmet kovalar mısın benim için? (bazı parçaları mk 2.5 içinde uyumlu gözüküyor ayna şapkası kontak anahtarı yuvası ve birkaç tane daha Sadece F3 parçaları satıyormuş. Bu adamı tesadüfen buldum arayınca başka benzer birileri çıkarmı bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Birde Elinde sadece bu listedeki ürünler varmış. Ben çerçeve sordum yok diyor; bu listedekiler var sadece diyor Tesekkurler Ozan paylaştığın için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 beyaz fren lambasinin resmini gonder bendeki ile karsilastirayim, eger bendekinin aynisi ise beyazi gonderirim sendekini gonderirsin cebinden de para cikmamis olur. Bakabildinmi abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Ayak dayamayi cinden postaya vermiş. Ürünlerin hepsi öylemi bilmiyorum almadan once esas kaynağını bulmak lazım. Pedalları bulamadım ama ayak dayama için acele ettim burda bile daha güzeli vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Kabasakal Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 http://tr.aliexpress.com/item/High-Grip-Racing-Pedal-Covers-Rubber-and-Stainless-Steel-For-Ford-Focus-2-Focus-3-MK2/32271567391.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 aliexpress'teki pedal takımlarına dikkatli yaklaşın. Yazdığı gibi çelik filan olmuyor. Kenar tırnakları da hemen kırılıyor. Ben bir takım aldım oradan biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap