kadir sönmez Oluşturma zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 13, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba aracımın kısa farlarının ikiside yeni, osram ampül, ama kısa farlarda önümü zor görüyorum. çok kısa atıyor biraz daha ileri atmasını nasıl ayarlayabilirim ?bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum Mart 13, 2013 kadir sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 saol hocam cevabın için ama farın üstünde bahsettiğiniz yıldız vidayı göremedim birtek şaseye sabitleme için yıldız vida var bir tek yok vida değil bir yuva var yıldız tornavidanın birebir öptüğü bir yuva... yıldız tornavidanın oturacağı kalıpta bir delik mevcut tepeden bakıldığında artı şeklinde içinde sarımtrak bir plastik var işte bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Far yükseklik ayar düğmesi varsa 0 konumunda olup olmadığını kontrol edin. 0 konumunda ise veya içeriden far yükseklik ayarı yoksa ve aşağıya doğru aydınlatıyorsa far ayarını uygun bir serviste iki dakikada yaptırın bitsin bu çile... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Hocam cevabınız için teşekkür ederim yükseklik ayarı var tabii ve en yüksek ayar seviyesinde serviste yaptırılır neden olmasın ama ben kendime meşgale arıyorum ,severim böyle sök tak işlerini maksat eğlence çıksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 farın üst kısmında yıldız tornavidanın oturacağı bir delik mevcut buradan ayar yapabilirsiniz farlarınızın kısa düşmesi çok yukarıda olması ile de alakalı olabilir duvarın karşısında akşam vakti ayar yapınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 farın üst kısmında yıldız tornavidanın oturacağı bir delik mevcut buradan ayar yapabilirsiniz farlarınızın kısa düşmesi çok yukarıda olması ile de alakalı olabilir duvarın karşısında akşam vakti ayar yapınız saol hocam cevabın için ama farın üstünde bahsettiğiniz yıldız vidayı göremedim birtek şaseye sabitleme için yıldız vida var bir tek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 yok vida değil bir yuva var yıldız tornavidanın birebir öptüğü bir yuva... yıldız tornavidanın oturacağı kalıpta bir delik mevcut tepeden bakıldığında artı şeklinde içinde sarımtrak bir plastik var işte bu hııımm hocam çok teşekkür ederim akşam karanlıkta ayarlayacağım allah razı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 sizden razı olsun... rica ederim arabanızla ilgili her türlü probleminizi paylaşmanızı temenni ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 hocam dediğin gibi resimdeki vidalardan hem yatay hem dikey açılarını ayarladım mükemmel oldu gözümün feri açıldı gibi hissettim:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Ş' Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 18.03.2013 - 15:26 tarihinde, emir hacımustafaoğlu yazdı: yok vida değil bir yuva var yıldız tornavidanın birebir öptüğü bir yuva... yıldız tornavidanın oturacağı kalıpta bir delik mevcut tepeden bakıldığında artı şeklinde içinde sarımtrak bir plastik var işte bu Hocam bahsettiğiniz yerden bende ayarlama yapmaya çalıştım ama sanırım bozuk çünkü hiç bir gram olsun değişiklik olmadı ustaya götürdüm o da bozuk olduğunu yaptırmam gerektiğini söyledi vaktim dar olduğu için yaptırma işiyle ilgilenemedim. Tamiratı hakkında bilginiz var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 13.03.2013 - 20:27 tarihinde, kadir sönmez yazdı: Arkadaşlar merhaba aracımın kısa farlarının ikiside yeni, osram ampül, ama kısa farlarda önümü zor görüyorum. çok kısa atıyor biraz daha ileri atmasını nasıl ayarlayabilirim ?bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum 1 tane 7 numara uzun alyan lazım. Sonra karanlıkta düz bir duvara kısaları açacaksın, bu alyanla ayar yapmalısın. Kısalar ve uzunlar olmak üzere 2 tane ayar vidası var. Işık yardımıyla bakarsan görebilirsin. Ama bizim burda 10 tl far ayarı yapılıyor. Uğraşmaya değmez. Ayrıca 0-1-2 diye far yükseklik ayarı var, 0' a getirdin mi uzağa doğru açılır ampul ayarı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
kadir sönmez
Arkadaşlar merhaba
aracımın kısa farlarının ikiside yeni, osram ampül, ama kısa farlarda önümü zor görüyorum. çok kısa atıyor
biraz daha ileri atmasını nasıl ayarlayabilirim ?bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı
olabilirlerse çok memnun olurum
kadir sönmez tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap