Murat Arık Oluşturma zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 13, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar dün ilk kez duyduğum soğutma sistemine ait fan sesi duydum. Daha önce de çalışıyormuydu farkında değilim ama, bu fan sesini duyduğumu hiç hatırlamıyorum. Aracımı park ettim ve motoru durdurdum. Araçtan indim. Hiçbir ikaz lambası veya uyarı yoktu. Herşey normal durumda. Araçtan dışarı çıktığımda daha önce hiç duymadığım bu fan sesini duydum. Yaklaşık 3-5 dakika kadar çalıştı ve sustu. Aracım model ve özellikleri imza kısmında görünüyor. Sizlerde bu fan sesi mevcutmudur ? Mart 13, 2013 Murat Arık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 eski konularda vardı aynı sorun benim araçtada oldu kurum yakma olayı gibi birşey dediler diğer arkadaşlarda forumda araştırın isterseniz bi daha teknik açıklaması olacaktı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 benimde daha önceki focus2 aracimda da aynı şekilde fan çalışıyordu ..bazen kısa mesafede motor fazla isinmamis oldugunda bile çalışıyordu .aynı durum kaynımın c-max ında da oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 bu durum sadece dün oldu. Bugünkü kullanımlarda da dikkat ettim. olmadı. Olmadı servise kontrol ettiricem artık. Araç 11bin km de şuan. Kurum yakmalık bir durum olmuşmudur sizce... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Arac dizelse dpf kurum yakiyordur. Korkacak bisey yok 10 dk. Kadar calisiyor aracin arka kisminda koku oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 (düzenlendi) Arac dizelse dpf kurum yakiyordur. Korkacak bisey yok 10 dk. Kadar calisiyor aracin arka kisminda koku oluyor. bu durum periodik bakımın yaklaştığının habercisi olabilir mi. Km bilgisi 11.500 km. ve bakım zamanı yaklaşıyor. Ağırlıklı şehiriçi kullanım. 3000 kmsi anca uzun yol olmuştur... Mart 13, 2013 Murat Arık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Bakimla ilgisi yok, agirlikli sehirici kullanimi ile olusan kurumu yakiyor arac. Bu yakma islemi sirasinda cok yuksek isi yayiyor. Hatta kitapcikta kuru ot yaprak uzerine park etmeyin dpf calisirken diyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 evet doğru. bahsettiğiniz kısımları kitaptan da forumdan da buldum. teşekkür ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 benim önceki aracimda da şehir içi kısa mesafeli sürüşlerde motorun fazla isinmadigi durumlarda çalışıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 bende bu durumu yaşadık bir çok kez ortak özellik kısa mesafe, soğuk hava da biraz araca yuklendiğimde ortaya çıkıyor. daha önce foruma yazmıştım. akabinde servisede sordum korkacak bir durum yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap