Emre V. Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2011 Bugun can sıkıntısı napsam diye düşünürken arşivimde olan eski vazgeçilmez oyunlardan "GTA Sanandreas" oyununu buldum hemen yükledim ve arabaları değiştirdim. Bu oyunlar aslında fikir açısından çok iyi Örneğin oyunda görüp beğendiğimiz jantı hemen gidip gerçek hayattaki arabamıza alıp takabiliriz Hani ilerde olur ya orjinal jantları kar tipilere geçirirsek , 16" veya 17" bi jant bakabilirz Sizce Honda'nın mı yoksa Focus2'nin jantı mı daha güzel ? Arabanın yanında çok ipi kopuk vardı hepsini öldürdüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Adamlar Manyak yaw Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Adamlar Manyak yaw Aracınızın yanında böyle başı boş adam varsa indirin aşa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Bence GTA IV oyna o daha gerçekçi Honda'nınkiler daha güzel bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Bence GTA IV oyna o daha gerçekçi Honda'nınkiler daha güzel bence Ekran kartım yetersiz geliyor , kaldırıyor fakat tat vermiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Evet biraz yüksek ekran kartı istiyor. Ben oynayabilmek için yeni bilgisayar almıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Oyunda bile focus helal vallaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Evet biraz yüksek ekran kartı istiyor. Ben oynayabilmek için yeni bilgisayar almıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Hocam GTA IV a F3 koyabilirseniz o zaman muhteşem olur.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Hocam GTA IV a F3 koyabilirseniz o zaman muhteşem olur.... Bu videoları gördükten sonra hemen bi ekran kartı bakmam lazım benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Ben söyleyecektim var diye ama sen benden hızlı davranmışsın GTA SA'daki gibi herşeyi ekleyebiliyorsunuz artık GTA IV'e de.Oyun ilk çıktığı zamanlar bu tür şeyler yoktu ama artık herşey var. Çünkü bu oyun diğerlerine göre güvenlik sistemleriyle daha çok korunmuş bir oyun.Ama bilgisayardan anlayanlar için bu çok büyük bir sorun değil gördüğünüz gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Ben söyleyecektim var diye ama sen benden hızlı davranmışsın GTA SA'daki gibi herşeyi ekleyebiliyorsunuz artık GTA IV'e de.Oyun ilk çıktığı zamanlar bu tür şeyler yoktu ama artık herşey var. Çünkü bu oyun diğerlerine göre güvenlik sistemleriyle daha çok korunmuş bir oyun.Ama bilgisayardan anlayanlar için bu çok büyük bir sorun değil gördüğünüz gibi evet.Ama malesef yüksek çözünürlükte ekran kartı ve sistem istiyor bu videodan sonra denecek söz yok pes Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Sen bence al bir ekran kartı Daha neler göreceksin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 GTA 4 liberty city :S Gay toni modu harika bi telefonla araban ayağına geliyor istediğin model Clublarda barlarda kop kop modu İçki içme yarışmaları falan çok keyifli bir oyun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Liberty City Stories mi diyorsun ? Onu henüz oynamadım.Sınav bir geçsin.Mutlaka oynanması gereken oyunlar listemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap