Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Mutlaka oyna kardeşim.. Çok beğeneceksin kendini *** machine gibi hissedeceksin gay tony modunda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 yanlız önce bir ekran kartı almam lazım ben en düşük kalitelerde oynayabiliyordum GTA IV'ü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Benimde almam lazım game boosterla kastırınca biraz COD black opsuda 14 saat boyunca pc başından kalkmadan oynayınca Yandı güzelim kart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Mutlaka oyna kardeşim.. Çok beğeneceksin kendini *** machine gibi hissedeceksin gay tony modunda hocam klupde dans dans dan sonra aynen öyle hissediyorum..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Gece klübünde bodyguardlık görevi alınca içerdeki pembeli kızlada gayet güzel şeyler çıkıyor oyunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Gece klübünde bodyguardlık görevi alınca içerdeki pembeli kızlada gayet güzel şeyler çıkıyor oyunda Ben onla bir türlü anlaşamadım....Pistte çözüyoruz işi o yüzden.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Ordaki daha ayrı ama.. WC de takılmıyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 iyiki herkes bu oyunun nasıl birşey olduğunu bilmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 GTA hiç oynamadım gibi bişey. Çok az bi denemiştim, sıkılıp PES-FIFA ya devam etmiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Ordaki daha ayrı ama.. WC de takılmıyorsun Sonunda görebildim... İlk bi afra tafra yaptı sonrası malum..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 yanlız önce bir ekran kartı almam lazım ben en düşük kalitelerde oynayabiliyordum GTA IV'ü. aynen benimde Nvidia 512 Px8400 serisinde kasıyor malesef. Gece klübünde bodyguardlık görevi alınca içerdeki pembeli kızlada gayet güzel şeyler çıkıyor oyunda noluyor bizde bilmek istiyoruz video falan varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 +18 bölümü kapandı kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap