Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Herkese merhaba.Bu akşam işten çıkmadan kontak takılı ve I modunda iken yol bilgisayarının üstündeki düğmelerden birine(hangisi hatırlmaıyorum) ve uzun-kısa kolunda bulunan YB düğmesine basılı tuttuğumda farkettim ki On yazmakta.Dedim ki bunun Off' u da vardır.Evet varmış ve hala var:) Tekrar On konumuna getiremedim.Forumda da araştırdım ama bulamadım.Ayrıca YB de ortalama yakıtı sıfırlayamıyorum bir türlü zaten onu sıfırlayacağım diye geldi başıma gelenler...Yardım lütfen.Saygılar. Bu arada araç F1 2002 Ghia.
Soru
Ömer Türkşanlı
Herkese merhaba.Bu akşam işten çıkmadan kontak takılı ve I modunda iken yol bilgisayarının üstündeki düğmelerden birine(hangisi hatırlmaıyorum) ve uzun-kısa kolunda bulunan YB düğmesine basılı tuttuğumda farkettim ki On yazmakta.Dedim ki bunun Off' u da vardır.Evet varmış ve hala var:) Tekrar On konumuna getiremedim.Forumda da araştırdım ama bulamadım.Ayrıca YB de ortalama yakıtı sıfırlayamıyorum bir türlü zaten onu sıfırlayacağım diye geldi başıma gelenler...Yardım lütfen.Saygılar. Bu arada araç F1 2002 Ghia.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap