Oktay Toker Oluşturma zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 15, 2013 Focus 2.5 orjinal H7 mercekli farı modifiye çalışmamdan kareler. FarlarınOrjinal hali bu. Bi-xenon mercek,mercek şapkası orjinale sadık kalınacak,amerikan park ve iç çerçevede siyaha boyalı olarak anlaşıldı. Orjinal mercek yuvası plastik çerçeveden oluşuyor.Bosch mercek kullanarak ilk sabitlemeyi yaptım fakat mercegin asi dik duran ön tarafı mercek şapkası içersine oturmayınca ve benimde ev taşıma işi kesinleşince uğraşmaktan vazgeçip yeni nesil Valeo bi-xenon mercek alarak ve halojen tasa yerleştirip,orjinal mercek kapagınıda kesip biçip kullanılabilir hale getirdikten sonra,Orjinal D2s balast ve Osram 4300k ampuller güzel bir sonuç ile işlem bitti.İşte detaylar. Bosch mercek ile ilk montaj. Valeo merceklere geçiş. İç çerçeveler istenilen şekilde boyandı.Sinyal çerçevesi buna ait değil boyanmadı. Orjinal mercekli tasın kafasının ayrılışı. İlk montaj. Mercek şapkasının iç çerçevesi valeo mercek ile aldıgım şapkalar.Orjinal tasın şapkasının iç çapı oldukca geniş tutulmuş.Orjinal iç şapka plastik siyahtı ve hoşuma gitmediği için krom parçayı kullanmaya karar verdik. Ve sonuç. Sinyal kısmına american park uygulamasını smd5050 ledlerden 12 tane kullanarak uyguladım.Sinyal iç reflektörünün alt düz tabanına gerkli delikleri delerek iç kısmın reflektör kısmını ışık yayması açısından olumlu olacagını düşünerek kullanmaya çalıştım ve sonuç tatmin edici oldu diyebilirim. Araç üzerindeki resimler elime ulaşınca ekleyeceğim.Resimleri çekmeye fırsat bulamamış.Açıkcası bende merak ediyorum. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Eline emeğine sağlık oktay usta. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 @Oktay Toker, f3 çalışmalarınızı 4 gözle bekliyoruz ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Teşekkür ediyorum.F3 mercek çalışması için talep gelirse gerçekten çok isteyerek çalışma yapacagıma eminim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Teşekkür ediyorum.F3 mercek çalışması için talep gelirse gerçekten çok isteyerek çalışma yapacagıma eminim. fiyatı uygun olursa , benim farlara deneme yapabiliriz , hem alternatif olr ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 (düzenlendi) Yeni nesil Valeo mercek ve işçilik dahil 350tl ye çalışmayı yaparım.Fakat mercek kapagı için özel çalışma şart ovalimsi bir şekil oldugu için orjinal tarz bişiler bulomak zor fakat benim için çok zor bir işlem olmayacaktır.Arıza ışıgı içinde devresi içinde olacaktır. D2s ampul balast takımı öneririm.takım fiyatı 200tl.İstenirse 400tl lik Gen5 balast takılabilir.Gündüzleri direkt olarak xenon ampul ile sellektör atılabilir. 5330363764 Mart 17, 2013 Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adem çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Ben fotoları neden göremiyrum anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Muayenede sorun çıkmıyor ve yükseklik ayarıda çalışıyorsa süper bir çalışma. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Oktay bey elinize sağlık, bende Focus 2.5 varken konuyu görsem size kesin danışırdım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Resimlerde bir hata göremedim. Muayene zamanı bu mercege uyarlancak olan h7 ampul takılıp gidildiginde sorun olmuyor.Mercek montajı sırasında H7 ampul için olan soket orjinal olarak bırakılıyor linç edilip dogranmıyor. Yeni çalışmamada göz atabilirsiniz. Ayrıca yükseklik ayarının yapılan işlemler ile hiç bir alakası yoktur.Eski halinde çaışıyor ise yine çalışmaya devam edecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yaşamalı Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Focus 2.5 orjinal H7 mercekli farı modifiye çalışmamdan kareler. FarlarınOrjinal hali bu. Bi-xenon mercek,mercek şapkası orjinale sadık kalınacak,amerikan park ve iç çerçevede siyaha boyalı olarak anlaşıldı. Orjinal mercek yuvası plastik çerçeveden oluşuyor.Bosch mercek kullanarak ilk sabitlemeyi yaptım fakat mercegin asi dik duran ön tarafı mercek şapkası içersine oturmayınca ve benimde ev taşıma işi kesinleşince uğraşmaktan vazgeçip yeni nesil Valeo bi-xenon mercek alarak ve halojen tasa yerleştirip,orjinal mercek kapagınıda kesip biçip kullanılabilir hale getirdikten sonra,Orjinal D2s balast ve Osram 4300k ampuller güzel bir sonuç ile işlem bitti.İşte detaylar. Bosch mercek ile ilk montaj. Valeo merceklere geçiş. İç çerçeveler istenilen şekilde boyandı.Sinyal çerçevesi buna ait değil boyanmadı. Orjinal mercekli tasın kafasının ayrılışı. İlk montaj. Mercek şapkasının iç çerçevesi valeo mercek ile aldıgım şapkalar.Orjinal tasın şapkasının iç çapı oldukca geniş tutulmuş.Orjinal iç şapka plastik siyahtı ve hoşuma gitmediği için krom parçayı kullanmaya karar verdik. Ve sonuç. Sinyal kısmına american park uygulamasını smd5050 ledlerden 12 tane kullanarak uyguladım.Sinyal iç reflektörünün alt düz tabanına gerkli delikleri delerek iç kısmın reflektör kısmını ışık yayması açısından olumlu olacagını düşünerek kullanmaya çalıştım ve sonuç tatmin edici oldu diyebilirim. Araç üzerindeki resimler elime ulaşınca ekleyeceğim.Resimleri çekmeye fırsat bulamamış.Açıkcası bende merak ediyorum. Ellerine sağlık usta . Helal olsun sana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap