Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar bugün yağışlı havada aracın birisi beni sollarken taş attırdı. Taş ön cama isabet etti yaklaşık 1 cm'lik bir çatlak oluştu. Şimdi bu çatlağın büyüme ihtimali var sanırım. Hafta içi servise göstermeyi düşünüyorum. Şimdi servis napacak bu camı kasko bozulmadan değiştirecek mi ? Eğer değiştirirse ön cam yine ısıtmalı mı olacak ? Çatlağın olduğu kısım sol ön direğe yakın rezistans olmayan kısımda. AutoKing gibi yerlerde tamiri mümkün müdür ?
Soru
Ramazan V.
Arkadaşlar bugün yağışlı havada aracın birisi beni sollarken taş attırdı. Taş ön cama isabet etti yaklaşık 1 cm'lik bir çatlak oluştu. Şimdi bu çatlağın büyüme ihtimali var sanırım. Hafta içi servise göstermeyi düşünüyorum. Şimdi servis napacak bu camı kasko bozulmadan değiştirecek mi ? Eğer değiştirirse ön cam yine ısıtmalı mı olacak ? Çatlağın olduğu kısım sol ön direğe yakın rezistans olmayan kısımda. AutoKing gibi yerlerde tamiri mümkün müdür ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
5
3
3
Popular Days
Mar 17
18
Mar 18
8
Mar 16
4
Nis 30
4
Top Posters For This Question
Ramazan V. 10 posts
Ozan Kar 5 posts
Mertol Kip 3 posts
Ahmet Polat 3 posts
Popular Days
Mar 17 2013
18 posts
Mar 18 2013
8 posts
Mar 16 2013
4 posts
Nis 30 2013
4 posts
Popular Posts
Ramazan V.
Poliçede anlaşmalı cam servisi listesi vermiş Doraglass vs. birkaç servis yazmışlar cam değişimini onlar yapıyor. Dışarda serviste değişim yaparsanız sigortadan parayı talep ediyorsunuz ve hasarsızlık
Yakup Ç. A.
Çağlar ne alaka ? Tamamen Kaskona bağlı. Yazdığının aksini gördüm çoğu zaman.
Cem Boneval
Aynen katılıyorum...
Bu soruda 43 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap