Ahmet Gürbüz Oluşturma zamanı: Mart 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 18, 2013 Merhaba; benim aracım 1.3 CDTI dizel,motordan 2000 devirden sonra (düz yolda) kayış kaçırma sesi gibi bir ses geliyor ve vites değiştirirken "tıs" diye de bir ses geliyor araba da yük yokken rampa tırmanırken bu kayış kaçırma sesi oldukça yoğunlaşıyor ama arabanın çekiminde bir düşüş yok , 2 hafta öncede 30000 KM bakımına girdi çıktı tüm kontroller yapıldı diyorlar fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim Teşekkürler .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Ses bakımdan sonra mı başladı ? önce de varmıydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Alternator kayisinizi kontrol ettirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gürbüz Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 @Yakup Çağatay, aracı sıfır aldığımda sadece rampa çıkarken vardı hafif kayış kaçırma sesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 araba tıslaya tıslaya gidiyor desenize neyse alternatör kayışını bir kademe gerdirin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gürbüz Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 raba tıslaya tıslaya gidiyor sadece vites geçişlerinde tıslıyor :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Debriyaja bastiginizda tisliyorsa debriyaj hidroliginin seviyesini kontrol edin. patlak catlak olup basinc gelince kaciriyor olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Fabrika çıkışı Blow-off 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezai Çıracı Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Fabrika çıkışı Blow-off arkadaşlar bende 2010 dizel focus collectıon var 1800 - 2000 devir arası motorda bi uğultu sesi var acaba sizinde araçlarınızda böyle birses varmı? ses 2000 devirden sonra kesiliyor arkadaşlar aranıza yeni katıldım forumun acemisiyim nereye yazıcamı bilmediğim için buraya yazdım kusura bakmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gürbüz Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 arkadaşlar bende 2010 dizel focus collectıon var 1800 - 2000 devir arası motorda bi uğultu sesi var acaba sizinde araçlarınızda böyle birses varmı? ses 2000 devirden sonra kesiliyor arkadaşlar aranıza yeni katıldım forumun acemisiyim nereye yazıcamı bilmediğim için buraya yazdım kusura bakmayın Hocam benimki 2,500 devirden sonra kayış kaçırma sesi geliyordu ve uzun rampa çıkarken resmen kaçırıyordu kayış ben trigerden şüpheleniyordum Şarj Dinamosunun kayışını az daha gerdirttik serviste baya yapmadı şimdi az da olsa yapıyor kayış değiştirecem eskisi gibi olursa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap