Oktay Toker Oluşturma zamanı: Mart 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 18, 2013 (düzenlendi) Focus 2.5 orjinal ayna sinyallerine komple smd5050 amber renk led ile reflektörün içini nasıl doldursam derken ortaya çıkan sonuç biraz fazla bir ışık olmasına ragmen gayet iyi bir sonuç ile aracın üzerine monte ettim. Orjinal sinyalimizin açılmış hali bu.Camı açarken çok yavaş ve dikkatlice davranmak şart. Dikkatinizi küçük cama vermenizi istiyorum.Esas ayna sinyalinde bu cam aracın arka kısmından sinyal ışığının görünmesini sağlayan en önemli faktörü oluşturuyor. Ledleri sıralı ve yakın şekilde seri paralel hatta dizmeye karar verdim.Düzlüğüne çok dikkat etmeye çalıştım ama yinede eğimleri engelleyemedim.Pertinaks çalıması ile daha kararlı bir çalışma olacagına eminim fakat meblasını kimsenin onaylamayacagınada eminim. Küçük parçanın arka ışık yansıtan bölümüne 3 smd5050 led anca sıgdı ve gayette yetti diyebilirim.3 smd5050 ledide iç ayna kısmına yönlendirdim ışık dagılımına azıcıkta olsa etki edecğini düşündüm ve led sayısını dengelemek içinde şarttı. Sinyalin dış camını kapatırken cam ile kasası arasına siyah pumastik sürerek izalasyonu sağladım. Sinyalin ayna üzerindeki görünüşü bu şekilde. Evde işlem sonrasında sinyalin yanarken bir kaç yönden görünüşü. Sinyal gündüzde oldukca etkili bir ışıga sahip. Şimdilik sinyal için elimdeki video bu.Videonun sonuna doğru sinyal yanarken görülebilir.Diğer aydınlatma çalışmalarımıda ayrıca görebileceksiniz.Arkadaşım sadece sinyalin gündüz ve gece olarak videosunu hafta içi çekecek ve bilahire yükleyecegim. http://www.youtube.com/watch?v=R6P0oBWKi9s&feature=player_detailpage#t=4s Mart 18, 2013 Oktay Toker tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Şah Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Abi eline sağlık güzel şeyler yapıyorsun. Kafamda projelerim var bunları seninle paylaşırsam senin yapacağına eminim bu ara elim biraz sıkışık durum düzelince seninle görüşmeyi çok istiyorum inşAllah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Murat ne zaman istersen arayabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Sizin gibi becerikli olsam bende şu gece lambası gibi duran stoplara ledli bişeyler yapmak isterim. Nette biraz araştırdım bizim sedanların ledlisi var mı diye şuan yok maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Şah Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Murat ne zaman istersen arayabilirsin. Abi bende 2007 focus 2 var. Dizel beyaz mesela 1- Farlara mercek koyacaz ama bu mercekler direksiyonla kontak kuracak ve direksiyonu sağa döndürünce tekerle beraber mercekte sağa dönecek. 2- Aynaların altına f2,5da olduğu gibi ışık koyacağız kapıları açınca teker ve kapı bölgesini aydınlatacak. 3- Fallow me home özelliği 4- Stoplar ledli olacak 5- Angel çift mod parklarda farın biri kırmızı diğeri mavi yanacak. Kısa farlarda beyaz yanacak ve yanma şiddetini içerden bir düğmeyle ayarlayacam. 6- Kapıları açınca yere focus yazısı yapıyolarla biz yere isim yazacak şekilde ayarlama yapacağız örnek kapıyı açınca yere oktay yazıcı vurucak 7- Torpido kapak üstü ve diğer döş aydınlatmaları kırmızı olacak 8- Tavan aydınlatması beyaz led olacak şimdilik aklıma gelenler bular 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 1.Adaptif farın daha gelişmişi.Zor degil kolayda değil. 2.Kapı içine tesisat çekildikten sonra yapılır. 3.Forumumuzda Talip arkadaşımızın yaptıkları gayet kaliteli.Tavsiye ederim takma işlmini yaparım. 4.Yedek stop alınır ve güzel bir tasarım ile ideal sonuç alınır.Sedan ve hb stoplar için güzel prıojelerim var.Yakında rabbimin izni ile Hb stop çalışması yapacagım.Hem F1 hem F2,5 için. 5.İlğinç bir aydınlatma renkleri olur.Yapılması zor değil. 6.Talip arkadaşımıza danışmak lazım. 7.Güzel titiz çalışma ve iyi bir led ile yapılır. 8.Standard işlem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Talip Eren Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Oktay ustam eline sağlık.Güzel iş çıkarmışın yine. vesile ile Murat beyin 3. ve 6. sorularına cevaben, 3-follow me home modülü rahatlıkla uygulanabilir,bu konuda Oktay ustam da tecrübelidir. 6-Lazer logo için istenilen her şeyi yapabiliyoruz,isim,cisim,marka,logo farketmiyor.Konuyu dağıtmamak için burada örnek vermeyeceğim,bilahare başka konuda örnekleri fotoğraflarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Oktay sana bundan sonra "sıhırbaz" diyebilir miyim? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Bektaş Talay Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Oktay abi döktürmüşsün ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Bu çalışmanın aynısını f3 ayna sinyalleri içinde yapsanız mükemmel olur. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Bana bir F3 sahibi arkadaşımız buna komple led döşe deyip yollarsa elimden gelenin en iyisini yapacagımdan emin olabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Değer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Yine döktürmüş oktay usta maşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Tetik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Eline ağlık çok güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap