Guest yunus gökhan ay Oluşturma zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 19, 2013 Focus 3 dizel trende cruıse lu direksiyon alsam çalışırmı arkadaşlar yapan varmı daha önce _ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yakup bey anladığım kadarıyla hız kontrolü seçeneği bulunuyor ve aktifleştirilebiliyor. Bu durumda hız kontrollü bir direksiyon simidini kullanabilirmiyiz. Bu uygulama yöntemi Özer beyin bahsettiği elm327 ile mümkün oluyorsa eğer gerekli elm327 yi bağlayıp gerekli düzenlemeyi yapabileceğimiz program elinizde mevcut mu? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 33 dakika önce, Muharrem B. said: Yakup bey anladığım kadarıyla hız kontrolü seçeneği bulunuyor ve aktifleştirilebiliyor. Bu durumda hız kontrollü bir direksiyon simidini kullanabilirmiyiz. Bu uygulama yöntemi Özer beyin bahsettiği elm327 ile mümkün oluyorsa eğer gerekli elm327 yi bağlayıp gerekli düzenlemeyi yapabileceğimiz program elinizde mevcut mu? ELM için buraya bakabilirsiniz. Benim söylediğim yer, servisin kendi ekranı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Teşekkürler Yakup bey. Şuan o konuyu inceliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mesut ç Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 bu işlem için böyle bir tuş takımı alsam bağlatsam beyinden aktif etmek yeterli mi oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Guest yunus gökhan ay
Focus 3 dizel trende cruıse lu direksiyon alsam çalışırmı arkadaşlar yapan varmı daha önce _
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
3
3
2
Popular Days
Mar 19
6
Mar 29
6
Mar 20
5
Mar 27
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Mustafa Tüfekçi 3 posts
Muharrem B. 3 posts
Ümit Vaysaloğlu 2 posts
Popular Days
Mar 19 2013
6 posts
Mar 29 2016
6 posts
Mar 20 2013
5 posts
Mar 27 2013
5 posts
Popular Posts
Osman Karaca
Arkadaşlar önce direksiyon simidi alıyorsunuz ankara için bu fiyatlar sıfırı 400 tl deri ve ses ve hız sabitleme butonu üzerinde , ben kendi direksiyonu mu verip 250 tl çıkma aldım deri ve gayet şık
Yakup Ç. A.
1- Yukarda okuduğunuz gibi, evet. 2- Niye takılmasın ? Çıkmacılara bakacaksı
Muharrem B.
Yakup bey anladığım kadarıyla hız kontrolü seçeneği bulunuyor ve aktifleştirilebiliyor. Bu durumda hız kontrollü bir direksiyon simidini kullanabilirmiyiz. Bu uygulama yöntemi Özer beyin bahsettiği el
Posted Images
Bu soruda 34 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap