engin yapmış Oluşturma zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 20, 2013 park sensörü taktırmayı düşünüyorum iki tane seceneğim var biri seslı ve metrajlı ıkıncısı metrajlı ve türkce konusmalı. fiyat ortalaması aynı 90-100 tl montajıyla.kullanan varmı yada baska tavsiyesi olan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Türkçe konuşanlıdansa akustik güzel sesli park sensörleri var.Dıt dıt diye değil daha güzel blup blıp falan diye sinyal verenler var.Orjinal havası katacaktır aracınıza.Montajı çok basit ama elinizden gelmiyorsa uğraşmayın. Metrajlı olanı bana pek hitap etmiyor.O ekranı nereye koyarsanız koyun çirkin görüntü oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Daz Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 (düzenlendi) bende DRK marka türkçe konuşmalı aynı zamanda da dit dit die uyaran park sensörü var. 3 aydır kullanıyorum sorunsuz. montajı dahilinde 95 tl ye geldi. 35 işçilik 60 cihaz.(Karabük Azim Otonun Elektrikcisine taktırdım. 2 yıl cihazın garantisi var.) üçgenimsi bi metrajı var ve dikiz aynasının üstüne koyduk ve süper oldu dikkat çekmiyor sırıtmıyor ölçümleride ideal. 2,5 mt den başlıyor 10 cm düşe düşe ölçüyor 40 cm geldiği zaman aracı durdur diyor. tavsiye ederim. Mart 20, 2013 Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 ben serviste faturalı ve 2 yıl garantili olarak sadece sesli montaj dahil 100 tl ye taktırdım, mesafe ölçerli 130tl idi. Tümü Çin malı garanti olayı servis dışında pek muhatap olmadığından bunu tercih ettim. Hiç uğraşmayın doğru dürüst takıyolar 30 dk da teslim ettiler. Sensör arızası dahil ilgileniyorlarmış.... tabi tercih sizin fazla teferruatlı istemedim, kameralıları da tercih etmedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/garaj/drk-sesli-arac-park-sensoru-79585811 Sınırlı sayıda ve ucuz 30-35 montaj tutsa 50 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 tesekkürler arkadaslar kısa zaman içinde sonucu yazcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap