kazım korkmaz Oluşturma zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 20, 2013 merhaba ark. gittidigiyor sahibinden gibi sitelerde aradım taradım bulamadım. oralarda ki kodu farklı sanırsam bnm aracımın silecekleri sol 710 sasğ 650 bana alabileceğim herhangi bir link atabilirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Sponsorumuza ulaşın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 sitede ulaşamadım site tam olarak aktif değil herlde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 sitede ulaşamadım site tam olarak aktif değil herlde Özel mesaj atın veya konudan ulaşınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Silecek lastiği lazım ise sadece otostart.com sitesinde var swf markalı lastikler.Ben hep lastik alıp değiştiriyorum.İskeletine gövdesine kolay kolay birşey olmuyor.Birde birçoğumuz lastikleri siliyoruz bezle. Yapılmaması gereken bir hareket.Çok çamur olur yağlanmış olur silinir ama her silişte pürüzsüz silmeye yardımcı olan lasitğin üstündeki grafit tabakasını siliyoruz aslında. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 aracımı alalı cok zamn olmadı 6 bin km de silecekelrde çok çalışmadı ama yagmurlu havada net silmiyor sebebi ne olabilir? parçacıya gittimde aslında sileceklerin bitmemiş demişti !!!! acaba başka bi srunmu var http://www.hizlial.com/u31.901.0001.3756/vette-banana-oto-silecek-71-cm bu silecek bnm aracıma olur mu 71cm 710 a 650 idi http://www.hizlial.com/u31.184.8551.0016/vette-gold-banana-silecek-710-mm# sanırsam buldum 710 mm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 (düzenlendi) Sitemizin online satış bölümü henüz aktif değil malesef. Orjinal silecekler tek tek geliyor fiyatları 39 ve 51 tl. Ama değmez universal tip olarak araştırırsanız sizin için daha iyi olur. Çünkü lastikler bir yaz bir kış gördüğünde özelliğini yitiriyor. Eğer siz bulamazsanız bana ulaşırsınız ben araştırırım. Bu arada çok net silmemesinin sebebi sileceklerin uzunluğu olabilir.Bendede 2013 focus var aynı sıkıntıyı bende yaşadım servise gittigimde boyları uzun oldugu icin tam baskı yapmıyor o yüzden net silmiyor demişlerdi. İyi günler. sitede ulaşamadım site tam olarak aktif değil herlde Mart 23, 2013 Berk Altınkeserler tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 boyutu 710 a 650 tam basmıyorsa çözümü nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Ben Toyotanın 65cm.lik sileceğini uzun buluyordum bu ne böyle 71cm. Uçları basmayabilir. Muz tipi kesinlikle uygun olmaz. 60-85 için bile uçlara gücü yetmiyor. Kemer yaylı iyi bir model almak gerekecek. Genelde 4 kemer yay oluyor. Belki bu boy için daha güçlü yayları olan bir tip vardır. (Gerçi Toyota silecek kollarında tasarım hatası vardı. Focusu incelemedim.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Sitemizin online satış bölümü henüz aktif değil malesef. Orjinal silecekler tek tek geliyor fiyatları 39 ve 51 tl. Ama değmez universal tip olarak araştırırsanız sizin için daha iyi olur. Çünkü lastikler bir yaz bir kış gördüğünde özelliğini yitiriyor. Eğer siz bulamazsanız bana ulaşırsınız ben araştırırım. Bu arada çok net silmemesinin sebebi sileceklerin uzunluğu olabilir.Bendede 2013 focus var aynı sıkıntıyı bende yaşadım servise gittigimde boyları uzun oldugu icin tam baskı yapmıyor o yüzden net silmiyor demişlerdi. İyi günler. yardımcı olurmusunuz yagmur yağar diye korkuyorum boyunu az kısa takılırsa sorun olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap