engin yapmış Oluşturma zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 21, 2013 (düzenlendi) aracı uzaktan kumandayla actıgımızda far ve sis ler yanıyo focus collectıonlarda follow me var ama far sensörü olmadıgından sadece aracı kıtledıgımızde ışe yarıyo bunun ıcın far sensoru takılıyomus varmı bılgısı olan ben arastırdım far sensöru artı follow me mödülü 110-120 tl arası artı montaj. Mart 21, 2013 engin yapmış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Daz Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 benim aracım ghia tekno plus bende far sensörü var ama uzakdan kumanda ile açıldıgında far ve sis yanmıyor. Böyle bi özellik oldugunu duymadım. Mk3 lerde varmı bilmiyorum ama Arkadaşımın passatında farlar yanıyor biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Style plus da far sensörü var; ama kapıları açınca değil de kilitleyince bir süre yanıyor. Follow me home var ama coming home yok... Süresi de ayarlanabiliyor yol bilgisayarından. Bir de kilitleri açınca yan aynaların altında ışık yanıyor ama sensöre bağlı mı değil mi hatırlamıyorum... Sensör başarılı çalışıyor; hep otomatikte tutuyorum ben; gündüz hava bulutlanınca bile yanıyor; açılınca sönüyor. Yağmur yağarken de yanıyor; ama yağmur sensörü çalışırken sanırım; kitapçıkta vardı galiba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Forum üyemiz Talip arkadaşımızın konusu mevcut.Kendisi profesyonel olarak bu ürünleri yapıyor.İnceleyiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 (düzenlendi) samet far sensörü artı follow me olması gerekıyomus arastırdım bıraz.benımkı collectıon aracı stop edıp ınerken selektor yapınca 30 sn farlar yanıyo ama kapıları acıtıngda yanmıyo.senınkınde far sensoru varsa sadece followme modülü taktırırsan kapıları kumandadan actıgında park ve sısler yanıyo yada farlar ayarlıyabılıyosun cokta yakısıyo mesela bı otoparkta aksam bı basıyosun araban farlar sısler dırek yanıyo kendını gosterıyo kontagı takıp calıstırırken kendı parkları yakıyo super bısı.sadece modül 60 tl senın aracın ıcın.youtubeden ızleyebılırsın var örnekler. Forum üyemiz Talip arkadaşımızın konusu mevcut.Kendisi profesyonel olarak bu ürünleri yapıyor.İnceleyiniz. talıp arkadasımızı bulamadım hocam konusunu tam olarak hangi bölümde bulabılırım Mart 21, 2013 engin yapmış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Daz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Engin dediğin gibi bir şey varsa düşünebilirim evet güzel oluyor. passat dan biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Engin dediğin gibi bir şey varsa düşünebilirim evet güzel oluyor. passat dan biliyorum. samet talip eren dıye bı arkadas bu ısı yapıyomus bilgın olsun burda üye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Terzi Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Konu biraz eski tarih ama engin bey collection aracınızda fallow me var demişsiniz araç kaç model acaba ? benim 2011 collection bende olmuyor fallow me :S ve servise sorduğumda hayır böyle bir özellik yok demişlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Benim araç 2006 focus ghia far sensörü var fakat kumandadan kapıları açınca farlar yanmıyor bi ayar mı yapmak gerekir acaba bilgisi olan var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Benim araç 2006 focus ghia far sensörü var fakat kumandadan kapıları açınca farlar yanmıyor bi ayar mı yapmak gerekir acaba bilgisi olan var mı Normalde böyle bir özellik yok aracınızda.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yapılabilir mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Far sensörü otomatikde iken akşam kontağı açtığımızda farlar yanıyor tabiki bu şekilde arabayı çalıştırmak bir sıkıntı yaratır mı farlara , far sensörüne veya elektrik tesisatına? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Far sensörü otomatikde iken akşam kontağı açtığımızda farlar yanıyor tabiki bu şekilde arabayı çalıştırmak bir sıkıntı yaratır mı farlara , far sensörüne veya elektrik tesisatına? Yaratmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Teşekkürler far ampülü patlaması gibi sıkıntılar yaratmaz demi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Teşekkürler far ampülü patlaması gibi sıkıntılar yaratmaz demi Olmaz Gökhan bey.Yukarda dediğim gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap